السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (sejuk perot mak ngandong)

Muar, Johor, Malaysia
jangan cuak bila u’olz rasa nk dtg lepak kat Papa Gosip ni ok? ala, skali-skala nak gosip b'bakul2 apa la salah nyer kannnn? cam xbiasa je. puiiiii..!! Papa Gosip ni bkn nk gosip benda2 tak berfaedah gitu, kita kat sini gosip benda baik2 je. so, no worries la klau tetiba rasa dosa u’olz tu penuh satu tempayan bila dtg sini. xde makna nyer!! kita nk tegakkan kebenaran gitu. tp style/cara penulisan aku kat sini mmg gler2 ckit. dlm blog je. kat luar cam biasa je. Woi sana, woi sini..haha!! aku pn msh BARU dlm dunia beblog ni. so segala tunjuk ajar dari otai2 blogger sangat2 aku harapkan. baru beberape bulan aku create blog Papa Gosip ni. suka sgt menulis sbb bnyk jgk la pengalaman idup. so, just nk share ngan u’olz suma. sharing is caring gituuu. kelas ko maria!! ok la, enjoy ur reading here guys!! Silap salah or terkasar bahasa sepanjang u’olz baca entry kat sini aku susun 10 jari minta maaf ok? i’m cool..yeah!! bydeway, call me vin ok?

Thursday, 5 January 2012

HAPPY NEW YEAR 2012

video
Hepi New Year to all Little Papa Gosip!! xsangka dh setahun lbh Blog Papa Gosip menyemak dlm dunia internet ni. kekadang smpi b'belit jgk otak nk perah idea wat suma entry yg pnh korang  baca sblm ni. hope korang suma enjoy la kaedah nyer. mana yg best tu tok hiburan semata2 & klau mana2 yg ada t'kurengggg ckit tu minta maaf la yer. aneway, just nk ucap tima kaseh sbb support PPG dari dulu hingga kini. xde korang yg dtg singgah sini xla meriah blog PPG ni. gituuuuuu!! well, meh sini meh kita saksikan MV makcik mariah carey melalak lagu New Year Anthem..enjoy!!
video

PS: jgn wat MAKSIAT malam new year eh..dosaaaaaaa!! teruskan support Papa Gosip u'olz. lg bnyk idea yg bakal mencurah-curah dlm blog PPG ni nti..insyaAllah!!

1 Komen Letop!!:

Edy Fee said...

curahan idea vin..biar smp melimpah!

Post a Comment

Gosip lain klau u'olz nk baca!!


.