السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (sejuk perot mak ngandong)

Muar, Johor, Malaysia
jangan cuak bila u’olz rasa nk dtg lepak kat Papa Gosip ni ok? ala, skali-skala nak gosip b'bakul2 apa la salah nyer kannnn? cam xbiasa je. puiiiii..!! Papa Gosip ni bkn nk gosip benda2 tak berfaedah gitu, kita kat sini gosip benda baik2 je. so, no worries la klau tetiba rasa dosa u’olz tu penuh satu tempayan bila dtg sini. xde makna nyer!! kita nk tegakkan kebenaran gitu. tp style/cara penulisan aku kat sini mmg gler2 ckit. dlm blog je. kat luar cam biasa je. Woi sana, woi sini..haha!! aku pn msh BARU dlm dunia beblog ni. so segala tunjuk ajar dari otai2 blogger sangat2 aku harapkan. baru beberape bulan aku create blog Papa Gosip ni. suka sgt menulis sbb bnyk jgk la pengalaman idup. so, just nk share ngan u’olz suma. sharing is caring gituuu. kelas ko maria!! ok la, enjoy ur reading here guys!! Silap salah or terkasar bahasa sepanjang u’olz baca entry kat sini aku susun 10 jari minta maaf ok? i’m cool..yeah!! bydeway, call me vin ok?

Thursday, 10 November 2011

BODOH ke BIJAK?

MARAH

BODOH - jika u’olz zahirkan masalah tu kat muka & juga menzahirkan isi hati yg sedang membara berapi tu kat org lain plak!! org yg xde kena mengena dgn hal tu pn kena “tiaw”skali  gituuuuu. mmg hanjenggggg sgt perangai klau gitu ler kaedah nyer kak gayah oiiii..

BIJAK - jika u’olz ada masalah pn, u’olz xkan bwk perasaan mrh tu kat ofis atau di mana2 je yg u’olz pergi. tips terbaek tok selesai masalah “senyumlah jika kamu ada masalah sekalipun nescaya masalah itu akan hilang” (petua mak aku - tp xdela gaya ckp dia camtu. aku je yg melebih2. kelassssss ko maria!!)


SEDIH
BODOH - menangis bagai nk rak smpi t’golek-golek, t’guling-guling & teresak-esak smpi meleleh hingus kat lobang idong u’olz tu. pastu b’kurung dlm bilik konon2 nk mogok xnk mkn, xnk minum, xnk kencing, xnk berak (tahan ler, ko terkencit cirit padan muka) atau u’olz tetiba wat sesuatu yg xpenah dibuat sebelum ni mcm menggigit bantal kekabu smpi bocor.

BIJAK - kongsi masalah dgn org2 yg dipercayai & tak melayan sgt hati yg sedang b’duka lara tu. kwn2 adalah tmpt plg selamat & mudah untuk kita kurangkan perasaan sedih. klau citer ngan mak ayah, slalu nyer kita yg kena “tiaw” blk. kang dah bertambah sedih plak. bala dtg bertimpa kannnnn? huwaaaaaaa!!


GERSANG (18SX)
BODOH - jgn nk kata lelaki je asyik gersang. gegurl pun sama jeeeee. nafsu pompuan tu ada SEMBILAN ok!! tp jika ko tu dh sangap sgt, jgn ler gigih sgt nk tgk “filem satu kaler” (BLUE)!! lagi2 klau ko tgk citer “satu kaler” tu  kat cybercafé (CC) yg ada CCTV pulak tu. ko plak tgh focus mencanak-canak tgh wat aksi2 “ehem-ehem” so mmg jadi LOCAL PORNSTAR trus. WOW!! (maria ozawa sgt) hehe!!

BIJAK - mmg ssh nk jmp org yg bole tahan nafsu tanpa wat dosa ni. ada pn nabi sbb maksum kan? cara terbaek bila u’olz cuba isi masa ngan aktiviti2 yg b’faedah & cuba elakkan main internet sbb porn dh bersepah2 dlm tu kannnnn? kang dh stim mcm2 bole jadi, opss..best nyer..ah ah ah!!


DIET

BODOH - punyer ler  nk kurus bak Paris Hilton, u’olz sanggup wat apa je tok dapatkn body idaman. sanggup menjolok anak tekak smpi muntah blk mknn yg u’olz telan sebelum tu. xpun, u’olz xnk mkn langsung smpi kepala asyik rasa2 nk pitam je. Mmg xkelasssss ko maria!!

BIJAK - anda xsuka bersenam? xpe, cara terbaik anda kawal cara pemakanan.woiii, ni ada rahsia ni. khas tok pembaca PPG. dulu berat aku 90KG!!!!!! asal mmg kurus, then hepi sgt agak nyer trus badan naik mendadak. pastu stress kwn2 asyik pgl aku CHUBBY je so aku trus b’diet. turun smpi 59KG!! yeahhhhh!! nak tau tips? tanya la kat inbox FB aku nti..hehe!!


CINTAN-CINTUN

BODOH - cinta hakiki konon. geli bulu ketiak aku dgr nyer kak gayah oiiii. dh kemaruk sgt bercintan-cintun, so apa je kapel kmintak ko bagi je. mmg dasar ‘cheap sale’ ko kannnnn? ko ingat, time b’kapel tu bila dh bg share body masing2 tu dia (BF/GF) nk jadikan ko bakal hubby/wibby ke? dah puas di blah la.jgn jadi bodoh sesgt. Ko yg rugi. maruah dh xde, boipren @ gepren pn hilang ntah kemana. kesiannnnn..

BIJAK – kawal nafsu serakah, syahwat, gersang, sangap, kemaruk, gian, meroyan u’olz tu. yela mmg sng aku bercakap daripada bila diri sndr nk buat kannnnn? tp aku bg pesanan je. nk dgr atau xmo dgr tu hak masing2. Hey, ko tgk!! kan aku dh jadi ustaz bg tazkirah bagai!! huhu, mmg kelas ko maria!!


PS: tip top kan tazkirah aku td? gituuuu!! ok la u’olz, wat la apa yg terbaek tok diri u’olz ok? papepun jmp lg kat entry yg lain. adios sabombas!!

0 Komen Letop!!:

Post a Comment

Gosip lain klau u'olz nk baca!!


.