السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (sejuk perot mak ngandong)

Muar, Johor, Malaysia
jangan cuak bila u’olz rasa nk dtg lepak kat Papa Gosip ni ok? ala, skali-skala nak gosip b'bakul2 apa la salah nyer kannnn? cam xbiasa je. puiiiii..!! Papa Gosip ni bkn nk gosip benda2 tak berfaedah gitu, kita kat sini gosip benda baik2 je. so, no worries la klau tetiba rasa dosa u’olz tu penuh satu tempayan bila dtg sini. xde makna nyer!! kita nk tegakkan kebenaran gitu. tp style/cara penulisan aku kat sini mmg gler2 ckit. dlm blog je. kat luar cam biasa je. Woi sana, woi sini..haha!! aku pn msh BARU dlm dunia beblog ni. so segala tunjuk ajar dari otai2 blogger sangat2 aku harapkan. baru beberape bulan aku create blog Papa Gosip ni. suka sgt menulis sbb bnyk jgk la pengalaman idup. so, just nk share ngan u’olz suma. sharing is caring gituuu. kelas ko maria!! ok la, enjoy ur reading here guys!! Silap salah or terkasar bahasa sepanjang u’olz baca entry kat sini aku susun 10 jari minta maaf ok? i’m cool..yeah!! bydeway, call me vin ok?

Saturday, 3 March 2012

Lelaki & Pondan

             
                 I’m back!! sori coz dh lama sgt xhupdate PPG. dh berduyun2 msg kat FB org tanya bila nk hupdate? bila nk hupdate? yela2 aku nk hupdate ler ni. xbaca siap!! sekeh 100X seminit. mampoooo? just kidding guys!!
                Mentang2 aku dicop mat becok sepanjang zaman mukadimah mst nk panjang berjela. so cut  intro kita proceed isi entry arini. reti beza x between pondan & lelaki lembut? senang je. pondan tu lelaki yg menjalani kehidupan sebagai wanita sejati (konon). mula dari pangkal rambut hingga ke hujung kaki serba-serbi nk women-look!! tang suara  xley nk cover. pecah berderai. tepanjat boboi dgr. uhuk2!! lelaki lembut ni dia menjalani kehidupan sebagai lelaki biasa cuma perwatakan dia soft ckit. terlebih sopan kot? tersedak boboi tgk. uhuk2!!

1) Bole ke lelaki normal b’kawan dgn pondan?
                Xsalah klau nk berkawan. Itu hak masing2 la. ikut keselesaan masing2. Klau ko rasa geli & xselesa buzz off!! xyah nk kutok2 pondan tu. dia xde kaco ko pun kan? diaorg pun ada perasaan jgk. lagi fragile dr hati pompuan tau. se se sentapppp lebih gitu. kang dia ngamok br tau. dr pondan trus bertukar jd power puff girl!! mampuih hang nyawa dikitai dek pondan2 tu nti. haha!!
2) Bole ke lelaki normal tido dgn pondan?
                Ni bukan tido nk tut tut!! ko ni jahhh. melucah je hotak tu ya?!! in case la pergi vacation or tumpang tido umah kwn pondan atas sbb2 t’tentu bole la apa salah nyer. klau rasa ragu2 tido je luar kat living hall, abes citer. klau jns xksh tp msh nk berhati2 ko jgn la tido mati sgt. org rogol kang xsedar pulak. xyah tido nk bukak baju tayang body & pki boxer sependek2 alam nmpk betis/peha bulu2 tu. saje je nk naikkan ghairah pondan2 tu. tp klau ada kwn baik golongan pondan geli kot suma tu. ensem tahap maximum pn kwn lelaki tu mmg pondan xnk kot. kwn dgn kwn. simpangggggggggg!!
3) Bole ke lelaki normal lepak dengan pondan?
                Ingat jatuh standard ke klau lepak ngan pondan? mmg akan ada mulot longkang yg ckp “macam la xde kwn lelaki sejati nk ajak lepak. dgn pondan lembik tu jgk dia nk lepak sama.” Kan dh ckp awal2 td ikut keselesaan & hak masing2 la. klau ko xsuka xyah nk kutok berbakul2. Nti ko kawen dpt anak “pondan wannabe” baru ko tau. karma kata nyer..padan la muka!!
4) Bole ke lelaki normal ada housemate pondan?
                Ada kan kes-kes macam ni berlaku? so xyah nk hipokrit sgt kata xde jantan normal yg nk stay satu bumbung ngan pondan. kalu xde, watpe la aku nk citer kat sini kannnnnn? zaman2 stdy kat university kan slalu jadi camni. kita as lelaki normal ditempatkan stay sebilik ngan pondan. xsemua pondan tu jahat & gersang always. macam lelaki normal ada masa2 tertentu yg kepala masuk air jgk. sama la ngan pondan2 ni. so xyah takot klau suatu hari dpt housemate & roommate pondan ok? diaorg tau batas2 diaorg. klau ada yg lbh2 tu ko sound direct je. skali dh warning nti pondan ni phm la. pondan pun rmi yg educated person kannnnn?
5) Bole ke lelaki normal berkongsi masalah dgn pondan?
                Ehhhh apa salah nyer? tp hati2 jugak sbb ada jgk pondan jns mulot2 puaka. xley simpan rahsia. b’cerita masalah dgn pondan ada kebaikkan nyer. sbb pondan tu kan 2 alam. dia la lelaki dan dia jgk la pompuan jadian. so dia phm hati seorg lelaki sbb dia asal lelaki & dia jgk phm hati menjadi seorg wanita sbb naluri perempuan yg melebih2 dlm jiwa tu. bole bg nasihat dr pandangan seorg lelaki mahupun wanita. lega dpt dgr pandangan 2 in 1 skaligus kannnn? rasa selesa, selamat & perlu go on je share masalah ngan kwn2 pondan sbb golongan camni la sanggup bergolok gadai demi kebaikkan & kesenangan kwn2 dlm life diaorg.

PS: jgn judge org sebelum betol2 kenal. xyah nk kutok2 org sgt. kita sendiri lom tau yg kita ni dh cukup perfect ke nk ckp org lain benda bukan2.  Aneway bukan sng aku nk tls entry ala2 ustaz bg tazkirah ni. wahhhhh mst mak mertua berebut2 cari aku pasni..haha!! sebelum tu layan video bwh ni jap!! ok la, adios sabombas!!
video
(soalan - hukum makan masakan pondan?)

2 Komen Letop!!:

maya diana said...

hahaha...sempoi a ur entry ni...lagi bagus kalo u post kat sini jugak >> http://www.rakanblog.com sure ramai leh komen...hahaha..pepe pun i suka cara u menulis..

luminous hunny said...

InTeresTing POst aBg aLvIn....
HoPe aBg alViN Dapat PsoT New stOry Yg LeyH JadIkan TauLadan Kepada PeMBaca....
Best.......

Post a Comment

Gosip lain klau u'olz nk baca!!


.