السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (sejuk perot mak ngandong)

Muar, Johor, Malaysia
jangan cuak bila u’olz rasa nk dtg lepak kat Papa Gosip ni ok? ala, skali-skala nak gosip b'bakul2 apa la salah nyer kannnn? cam xbiasa je. puiiiii..!! Papa Gosip ni bkn nk gosip benda2 tak berfaedah gitu, kita kat sini gosip benda baik2 je. so, no worries la klau tetiba rasa dosa u’olz tu penuh satu tempayan bila dtg sini. xde makna nyer!! kita nk tegakkan kebenaran gitu. tp style/cara penulisan aku kat sini mmg gler2 ckit. dlm blog je. kat luar cam biasa je. Woi sana, woi sini..haha!! aku pn msh BARU dlm dunia beblog ni. so segala tunjuk ajar dari otai2 blogger sangat2 aku harapkan. baru beberape bulan aku create blog Papa Gosip ni. suka sgt menulis sbb bnyk jgk la pengalaman idup. so, just nk share ngan u’olz suma. sharing is caring gituuu. kelas ko maria!! ok la, enjoy ur reading here guys!! Silap salah or terkasar bahasa sepanjang u’olz baca entry kat sini aku susun 10 jari minta maaf ok? i’m cool..yeah!! bydeway, call me vin ok?

Monday, 11 April 2011

Jom skodeng!!

                 Hamboi hamboi hamboiiiii..dh buang tebiat agak nyer aku ni ajak org skodeng plak!! sungguh xcurlassss!! skodeng pe ler tu? org mandi? bukan!! bukan!! anak dara cuci kain tepi sungai? eh bukan jgk..bukannn!! dah tu skodeng pe? xkan nk intai kak gayah masak ikan kat dapur tu? lagi ler xcurlasssss!! alaaaa korang ni, pikir lucah je. skodeng je lucah. nk lucah je skodeng kannnn? yg ni skodeng aksi gegurl bila dia dlm keadaan mood t’tentu laaaaa. aritu aku dh “ce citer” pasal perangai lelaki bila dlm keadaan manja, penat, malas bla bla bla kannnn? so kali ni turn gegurl lak kita korek dlm2 rahsia diaorg. jom skodeng jom bila gegurl ni tgh..
1) Bosan!!
                Elehhhh org pompuan ni klau dh bosan tu apa lg, tau nk mkn jela keje nyer. xpun gigih on9 FB luah perasaan kat status gitu. publisiti haram sgt kak gayah oiii. kelas ko maria!! camner BUMPER ko xbesor cam tong dram? (tetiba t’ingat plak kat “kak pah” kita..oh sharifah aini). org pompuan ni kuat mengunyah. ada je benda nk sumbat dlm mulot tu. benda2 yg diaorg suka mkn time relax2 ni mostly benda2 yg manis. klau lelaki plak suka benda2 yg b’minyak atau b’goreng. baruuuuu ler puas!! so, mkn dah, mencapap kat FB pn dah. apa lg ek? elehhhh tido laaaaa apa lg. tu jela keje nyer. tau nk membongkang je. dh bgn tido tu laju je tgn menggapai2 cari fon tgk2 klau ada msg dari balak la, skandal la, spare part lover la bagai kannn? opss!! novel jgn lupa. b’timbun novel dlm rak kannn? haha!! jiwang sungguh u’olz!!
2) Sedih!!
                Bab emo2 ni bg kat gegurl. mmg 1st class!! ratu air mata gitu.tp xdela suma kememeh nk sedih or emo2 je. tp gegurl ni kan mmg kt tau hati soft ala2 jelly nata dicoco gitu. fragile sgt. nak tau aper diaorg wat klau tgh sedih? sama je. mkn lagiiiiii. camner ler badan ko tu daripada size tong dram jd bulldozer trus? gedempol..haha!! ni fakta ok bkn auta (hot FM sgt)..sedih je mkn..sedih je mkn. nak tau lg? merintih kat BF plak “abggggg..cayunk cedih lorrr..i need u..hug me!! hug me!! heyyyy tlg la, terbelit usus aku tau. kentut b’darah seminggu trus!! klau gado ngan BF lak? merintih kat member2 kamcing plak. dah ilang sedih ckit, dh syok sgt luah perasaan trus b’gosip b’bakul-bakul trus kannnn?  kelas ko maria!! wat keje 2 in 1 gitu..i loike..opss!!
3) Penat!!
                Ko ingat lelaki je yg mls klau dh penat sgt? hello gegurl pn sama je. 2X5 je u’olz!! amik contoh mmbr aku sorang ni. dh penat merayap ngan skandal la bagai blk umah trus bum bum atas katil. baju xcabut, sluar xlucut, tudung xbukak. apa nk jadi ngan ko ni kak gayah oii? super pemalas. jantan xpe lg.mmg sejak azali pemalas.gegurl pn nk follow gak mmg xley blah la kannn? eh eh lupa plak, kan tgh penat mmg la xbuat suma tu.sori t’kutok gegurl plak..haha!! konon2 tido xbukak tudung tu tido dlm iman la kaedah nyer? tido pn nk solehah. kelas ko maria!! tu xpe lg, klau yg free hair tu tido trus? bgn tido rambut dh b’simpang siur ala2 pontianak gitu. xkelas xkelas!! tu ok lg, yg ni palinggggg xbole blah. gegurl yg tgh period tu? apa kes? Ko dh pki pad satu hari suntuk (brand kotex tok remaja manakala brand sanita plus two tok makcik2 ya..harap maklum) xreti nk cabot laaaa? yeuwwww dh penuh benda alah tu tlg la cabot n buang..bluwekkk.ngotor.xpatot xpatot.selesa ke tido camtu klau dh penuh sgt? erk!!
4) Marah!!
                Perghhhhh ni lagi satu tebiat org pompuan klau dh marah. emo semacam. meroyan ler tu. kalah ibu2 mengandong u’olz. remaja maybe ler mrh gitu2 je. dh lelama kena pujok reda la kannn? cuba mak2 kita mrh? laki bini gado ke? kak gayah b’tekak ngan pak meon sebelah umah ko ke? hamboiii, abes periuk belanga ko lempor!! setepek melekat kat muka laki ko kan kak senah oiii. dh abes xensem muka laki ko. gegurl ni klau dh mrh tunggang t’blk dunia. Kita sbgi lelaki ni cuak kekadang..( kekadang je..haha!!). tp kan, gegurl ni xsuka bg nmpk dia luah perasaan mrh secara depan2 tau..dia akan wat secara sulit. cara camner tu? apa lg, ngumpat belakang la. abes dari ujung rambut smpi ujung kaki dia gosipkan org yg dia mrh kan tu. xpuas ngumpat live, ngumpat plak kat FB.  xcukup kat FB ngumpat plak kat fon.xcukup lg? YM jom!! xcukup jgk? Skype plak. ada je cara ek? kelas ko maria!!
5) Sangap!!
                Helloooo ingat laki je noti kesangapan gitu? gegurl pn sama je u’olz. jgn xngaku. dosa propa lbh!! huhu. klau lelaki sangap lain mcm ckit. ingat sabun ingat ler pada lelaki..opss!! lucahhhhhhhhh!! Aku xtau la gegurl sangap stim capa dia wat sbb aku lelaki. xkan nk tanya ko sangap camner & apa ko buat tol x? konpem dpt pelempang free direct kat muka. dh xcute muka aku yg awet muda b’getah ni (opss perasantan). kita amik situasi bila gegurl ni sangap nk jantan. heyyy bkn sangap jantan nk tut tut tuuuu..bkn bkn!! kang kena ban plak Papa Gosip ni citer benda xsenonoh. sangap nk jantan tu maksud nyer bila si gegurl ni suka kat laki tu. camner cara dia nk pikat hati laki tu. aku pnh citer pasal isu cara gegurl nk usha jantan kan sblm ni? kita refresh blk, memula pandang2 sipi cam dh nk t’jojol bijik mata ko, senyum2 sinis cam tapai basi, main selak2 rambut, lalu lalang dpn jantan tu lbh 100 kali sehari, cover ayu or cover cun, pki make-up tebal sekaki bg nmpk flawless kulit konon2 bg jantan tu puji la kaedah nyer (nk stim2 ler tu). gigih tol org pompaun ni ek? klau b’jaya taktik memikat xpe jgk. kira b’baloi la jgk. klau gagal? sumpah seranah jantan tu then wat gosip lg. xsudah2 wat ketupat gendang!!

PS: aku bn nk ngutok or carut-marut kat gegurl ok. ni suma fakta dari pandangan aku. survey secara xsengaja..huhu!! mmg la xsuma yg perangai camtu. but rmi je bilangan gegurl yg buat mcm yg aku sebut kat atas td tu. so jgn mrh aku. ko mrh gak aku sentap mak hayam nti tau. ok la u’olz. lain kali kita gosip2 lg. adios sabombas!!

8 Komen Letop!!:

nadia said...

hahaha! kelaka gler..erh.,,tawuu je vin sal gegurlz ni ek. gud work ,bro.

Alvin Shah said...

nadia: haha..dah wat pemerhatian dulu sblm post entry ni..huhu!! TQ sbb sudi skodeng Papa Gosip..dtg lg..(mcm promoter jual brg plak aku ni..haha)

yayamushuk ^^, said...

HAHA ! best3 : )

Ariz Abdullah said...

hahahahaha vin ni taw2 je dorg watpe time bosan...skodeng betol ni sampai pad pon dia taw tak cabot2 lagik..kekekeke

Alvin Shah said...

yaya: TQ beb..suka tanda nyer setuju..lalalala!!

Alvin Shah said...

abg ariz: haha..dh puas skodeng..tu yg pakar abes rahsia t'pendam gegurl ni..haha!! pasal pad xmo citer lbh2..nti kena ban..haha

mutmainnah eein said...

huhu,kelasss

Alvin Shah said...

mut: dan dan ler kelas ko kannn? haha.. TQ sbb sudi skodeng Papa Gosip..huhu!! weyh, khamis ni aku blk muar..huhu!!

Post a Comment

Gosip lain klau u'olz nk baca!!


.