السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (sejuk perot mak ngandong)

Muar, Johor, Malaysia
jangan cuak bila u’olz rasa nk dtg lepak kat Papa Gosip ni ok? ala, skali-skala nak gosip b'bakul2 apa la salah nyer kannnn? cam xbiasa je. puiiiii..!! Papa Gosip ni bkn nk gosip benda2 tak berfaedah gitu, kita kat sini gosip benda baik2 je. so, no worries la klau tetiba rasa dosa u’olz tu penuh satu tempayan bila dtg sini. xde makna nyer!! kita nk tegakkan kebenaran gitu. tp style/cara penulisan aku kat sini mmg gler2 ckit. dlm blog je. kat luar cam biasa je. Woi sana, woi sini..haha!! aku pn msh BARU dlm dunia beblog ni. so segala tunjuk ajar dari otai2 blogger sangat2 aku harapkan. baru beberape bulan aku create blog Papa Gosip ni. suka sgt menulis sbb bnyk jgk la pengalaman idup. so, just nk share ngan u’olz suma. sharing is caring gituuu. kelas ko maria!! ok la, enjoy ur reading here guys!! Silap salah or terkasar bahasa sepanjang u’olz baca entry kat sini aku susun 10 jari minta maaf ok? i’m cool..yeah!! bydeway, call me vin ok?

Saturday, 9 April 2011

Opss pecah!!

               U’olzzzzzz!! dah lama bangat kita tidak ketemu gitu (eh ehhhhh!! t’kecek endon plak) u’olz sht? sori ler sbb dh lama gler aku xsempat nk sumbat entry baru kat Papa Gosip ni. maklum la bz kaedah nyer. kak gayah suma xperlu ler nk muncungkan sgt mulot tu cam muncung itik eh. pak meon plak jgn nk tarik2 muka ala2 tempoyak basi gitu. senyum la ckit. haaaaa camtu la. baru ler mencanak-canak ckit semangat aku nk tulis entry ni. alaaaaa tok korang baca jgk kannnnn?
                Isu kali ni  pe ek? apa yg pecah? pinggan? mangkuk? cawan? bkn la u’olz. gimik je tu. pecah rahsia jeeeee!! sejak sekian lama rasa nyer aku xgosip pasal benda alah ni. arini tetiba plak dtg seru nk touch isu jantina. bole kan? kita mulakan dgn lelaki dulu eh? lain kali pasal gegurl plak. korang nak tau x perangai si jantan bila dia..
1) Keseorangan?
                Alamak aiiii, aku nk “ce citer” pn malu plak rasa nyer. sbb mostly lelaki camni. certain2 lelaki je yg baek konon2 nyer xmo wat “benda” ni bila dia L+O+N+E+L+Y..opss!! watpe tu? tp mmg pelik la klau dh nama lelaki xtau atau xpenah try “benda” ni. haaaaa yg gegurl mst dh t’kebil2 bijik mata ko sambil t’pikir2 aper la agak nyer yg ktorg ni as lelaki wat klau dok sesorang kat umah, dlm bilik atau kat memana jela kannnn..? haha!! nak tau? aku bg hint – sabun, syampoo, shower gel/foam..opss!! xphm jgk? bnyk telan semut la ko ni kiah!! alaaaa yg tu la..yg tuuuu..yg tu tu..alaaaa tu la!! ermmmm. biarlah rahsia..klau lelaki mst dh tau kan? muahaha..lucasssssssssss!!
2) Penat?
                Jantan ni klau dh nama nyer penat mmg xde benda lain dh dia pikir selain ingat kat katil, katil, katil..!! xde katil dpt bantal pn jadi la. xde bantal dpt landing badan kat lantai pn dh cukup. lelaki ni kan universal. suma je bole. kami xcerewet & kami sempoi..wahhhh!! klau blk keje or skul kekadang dh penat sgt smpi baju pun xcabut. tido ngan baju lengkap gitu. kelassss kan? haha..xtau la gegurl, tp mostly lelaki klau dh penat tahap gaban klau tido tu WAJIB b’dengkur. kroh kroh kroh. opss jgn lupa tambah air liur basi secukup rasa ya..yeuwwww!!
3) Malas
                Mmg syerasi b’syama (cara ajai si komposer tu sebut huruf S, kesiannnn pelattttt) . lelaki dan malas mmg sinonim kan? asal sebut lelaki je mst mls. sebut mls je mst lelaki. tp xsuma ok but mostly la..(aku rajen tau..untung buat laki ko kak gayah oiii) lelaki ni klau malas mmg dahsyat. amik contoh roommate aku je. time dia pemalas tahap kambing gurun bole plak lobang idong dia tu tahan bau spentot. ada ke patot spentot letak atas katil betol2 dekat ngan muka dia!! klau ya pun malas sgt alihkan la dulu spentot tu sblm tido..yeuwww!! cium bau kelengkang sndr. bgs sgt ler perangai camtu kannn? xkelas langsung..hak tui..!! asal dpt rest dh cukup. bau tolak tepi. lelaki mmg dahsyat kan? astagha!!
4) Manja
                Sebelum ni penah aku “ce citer” ttg isu lelaki bila dia manja kan? xpe, aku citer lg bg jelas lg terang gitu. lelaki manja? alo lo lo..so sweet. lelaki ni klau kita kenal betol2 mmg manja. nmpk je luaran tu kasar n ganas semacam. padahal hati ayam jgk. manja kemain lagi2 ngan kapel. perghhhhh klau ckp dlm fon tu ayat kemain manjalg cam jelly “sayangggg..cakkk!! watpe je tu?”, “sayanggg i miss u laaa”, sayangggg nk flying kiss ckit”..elehhhhh kentut b'darah seminggu aku tau. biasa la tgh angau b’cinta ni. gigih adeq2 zaman skrang ni. baru nk up kata nyer. tu baru dlm fon, lom lg jmp kapel dpn2. perghhh jgn kata kentut je b’darah, usus ni t'belit2 xbole nk yak sebulan trus..haha!! gesek2 manja cam kucing la, soh belai2 rambut la, main pegang2 tgn la ehhh kalah la gegurl. lelaki zaman skrang. terbalik sudah!!
5) Mengusha?
                Hamboiiii bab ni suma stim dgr kannn? t’jojol bijik mata bila baca ttg usha mengusha ni..org jantan ni mmg gigih klau bab nk tackle2 ni. dia la raja..raja aper? rajagopal..haha!! pe yg aku merepek ni?  lelaki sanggup wat apa je klau nk dptkan awek ni. sanggup perabis duit..(pau duit mak ayah jgk), luangkn masa & tenaga bagai semata2 nk tawan cinta hati hakiki gitu..bluwekkk!! terasa geli sebentar. sori la u’olz..haha!! aku ni biasa b’cintan-cintun kaedah nyer..opss!! statement panasss dari Papa Gosip..kelasss ko maria!! lelaki ni bole angau gler selagi xdpt apa yg dia nak. tiap mlm mimpi basah. kesian asyik kena mandi wajib je. so wanita2 sekalian kesian kan ler kami as lelaki ni tau..kami TAK sangap, kami desperate..haha!! bkn desperate. kami cuma nk dihargai je u’olz.

PS:  dh puas korek & dgr rahsia lelaki? maybe korang dh tau, xsure atau xtau pn kannn tol x? so aku as lelaki dh konpem kan. tp xla suma camtu but mostly la. lelaki ni nmpk je ganas n pelik semcm je perangai nyer. tp klau dh kenal hati budi lelaki tu mmg dpt tgk kelembutan dalaman sbnr insan yg bernama LELAKI..ok la u’olz..aku say bye2 wat masa ni dulu. jmp  lg dlm entry baru yg akan dtg. adios sabombas!!

7 Komen Letop!!:

milo panas said...

hahahaha kantoi r laki cmnih..huhuhu

Alvin Shah said...

milo: haha..opss terrrr pecah lobang..kantoi sudah!! lalalala..

hyun ae said...

k, my 1st time here..simple background, love it! gamba glamer bebanyak-ikut suke ati u la an..(but yg cm uncensored tu sencoredkan le.. klu seksi sgt yg bwk umur xle tgk blog u'oLLz, sedangkn budak2 zaman skrg yg rajin blog mostly bwh umur. :) ) suke alvin bg bentuk kiasan..(for 18^ nyer issues), lastly, all da best la!!!

yuhuu90 said...

apa2 je r si pak cik sowang nie.. mcm2 cter..

Alvin Shah said...

hyun ae: TQ sbb 1st time dtg kat sini.. ala gamba2 tui wat nyemak je sebenar nyer..xlawa pn..bkn guna camera DSLR cam kat blog2 lain.. pki enset cikai2 je..haha!! aneway TQ gak sbb bg nasihat tok Papa Gosip ni..akan dipertimbangkan k..suka bg kiasan2 n dlm gelak2 tu ada benar nyer..kan?

Alvin Shah said...

yuhuu90: pakcik sentap abes!! tua sgt ke? arghhhh!! haha.. baca la suma entry klau rajen..lalalala

Anonymous said...

curlaszzz... keep it up....

Post a Comment

Gosip lain klau u'olz nk baca!!


.