السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (sejuk perot mak ngandong)

Muar, Johor, Malaysia
jangan cuak bila u’olz rasa nk dtg lepak kat Papa Gosip ni ok? ala, skali-skala nak gosip b'bakul2 apa la salah nyer kannnn? cam xbiasa je. puiiiii..!! Papa Gosip ni bkn nk gosip benda2 tak berfaedah gitu, kita kat sini gosip benda baik2 je. so, no worries la klau tetiba rasa dosa u’olz tu penuh satu tempayan bila dtg sini. xde makna nyer!! kita nk tegakkan kebenaran gitu. tp style/cara penulisan aku kat sini mmg gler2 ckit. dlm blog je. kat luar cam biasa je. Woi sana, woi sini..haha!! aku pn msh BARU dlm dunia beblog ni. so segala tunjuk ajar dari otai2 blogger sangat2 aku harapkan. baru beberape bulan aku create blog Papa Gosip ni. suka sgt menulis sbb bnyk jgk la pengalaman idup. so, just nk share ngan u’olz suma. sharing is caring gituuu. kelas ko maria!! ok la, enjoy ur reading here guys!! Silap salah or terkasar bahasa sepanjang u’olz baca entry kat sini aku susun 10 jari minta maaf ok? i’m cool..yeah!! bydeway, call me vin ok?

Monday, 8 August 2011

Bila lelaki jadi manja?

 Bertemu kembali kak gayah oiiii. gigih aku nk hupdate PPG ni u’olz. kang klau tak b’hupdate kata pemalas pulak kannnn? so arini jom kita korek, gali, cedok, kais, sodok rahsia lelaki. agak2 u’olz, bila masa lelaki tu jadi MANJA ek? (geli ler pulak dgr lelaki jd manja ek? haha, kutok kaum sendiri).
1) Bila bersama kekasih.

Xpayah ler nk nafikan abg-abg oiii. MAJORITI mmg camtu. kemain ngade-ngade lg ek bila awek ada dkt ngan ko. merengek nk dibelai kata nyer. u’olz tgk jela kapel2 yg “terrrropen-minded” kat taman2 bunga tu, siap lentok2 atas riba awek lg. wahhhhh curlasssss ko maria. si awek ni pn melayan jela balak dia tu. gigih dok membelai @ usap2 rambut balak dia smpi ler tetido cam Kucing Parsi gitu. yeuwwww!!

2) Bila tengah sakit.

 Ssh nk tgk lelaki manja kan? Haaaaa cuba tgk time dia tgh demam @ fening lalat kepala dia tu. time tu ler dan dan dia nk mkn b’suap kata nyer sbb xlarat xde tenaga nk gerak2 sgt. dapur umah tu sekangkang kera je, tp nk jgk soh mak amikkan ubat kat dapur tu. then, soh mak or sesape yg ada mintak tlg basahkan kain letak atas dahi tok sejukkan kepala. mintak selimut & diselimutkan skali. pastu asyik jela merengek dok mengadu sakit tu la sakit ni la padahal demam selesema je punnnn, ceh!! pelakon t’hebat gitu. mmg layak dpt sebijik patung anugerah Oscar tu!! curlasssss ko maria!!

3) Bila xreti nak dok umah bujang @ sendiri.

Ni mmg manja tahap kambing gurun dah ni. dh besar panjang (apa yg panjang? opss!!), bulu ketiak pn dh b’juntai2 tp masihhhhhhh nk stay sesame ngan mak. xreti2 lg ke nk stay umah bujang pak meon oiii? xkan spentot (spender) ko tu pn nk soh mak yg sental kan lg? mkn minum pn still nk mak jagakan lg ke? ni bkn manja dh ni. tahap ngader2 mengenyam gitu. sape2 BRADER yg msh dok bwh ketiak mak tanpa alasan munasabah tu pikir2 kan ler tok cepat2 idup b'dikari sndr ok?

4) Bila nak "ehem-ehem"
HAMBOI..!! suka korang ek bila dgr isu ni dibangkitkan!! ceh!! dasar hotak b'karat!! aneway, biasa la kan bila dh kawen . lagi2 time mlm pertama. WOW!! yg bini nyer b’debar2 nk tgu saat di “ehem-ehem” tu, tp si suami pulak b’lumba2 nk ke katil sbb nk men”tut-tut”!! WOW!! bini punyer ler malu2 sbb 1st timer kata nyer, haha!! so si suami kena la mula mulakan langkah tok pujok2 manja gitu. “ermmm, syg, meh ler sini. xmo la takot2. abg beli katil KING SIZE ni bkn soh syg dok jauh2 ujung2 katil tu sbb takot menunggu mlm pertama kita. abg beli katil size besar gedabak camni sbb senang kita nk golek sesama, hehe!! meh sini meh. alo lo lo lo syg abg bucuk manja intan payung comei ni. (PS:  tetiba katil trus b’goncang ganas!! OMG!! haha, lucahhhhhh!!).


PS: ada lagi bnyk point tp sempat tls 4 point je dulu, huhu!! Aku tgh keje mana bole on9 lelama. kang BIG BOSS nmpk abes aku kena seksa seluruh jiwa & raga, huhu!! maybe ada yg u’olz setuju & ada yg xsetuju ngan point2 kat atas tu. tp tu apa yg aku rasa sbb aku lelaki so aku tau ler, haha!! adios sabombas!!

6 Komen Letop!!:

Anonymous said...

haha..lawak la ko nyer entry ni..sukerrrr!!

Edy Fee said...

wow makin berseri blog ko ngan pics kartun sume tu..mane dapat.eheheh
hurmm ade kew laki malu mlm pertama..haha
salu nye ngap ngap jew

Alvin Shah said...

unknown: haha..TQ soooooo much..dtg2 ler lg klau rajen..huhu

Alvin Shah said...

edy: haha..ko google je pix cartoon tu..melambak2 kot..xde nyer laki malu 1st nite..hahahahaha!!

marsyuhada said...

smart :)

Alvin Shah said...

marsyuhada: TQ so much beb!!

Post a Comment

Gosip lain klau u'olz nk baca!!


.