السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (sejuk perot mak ngandong)

Muar, Johor, Malaysia
jangan cuak bila u’olz rasa nk dtg lepak kat Papa Gosip ni ok? ala, skali-skala nak gosip b'bakul2 apa la salah nyer kannnn? cam xbiasa je. puiiiii..!! Papa Gosip ni bkn nk gosip benda2 tak berfaedah gitu, kita kat sini gosip benda baik2 je. so, no worries la klau tetiba rasa dosa u’olz tu penuh satu tempayan bila dtg sini. xde makna nyer!! kita nk tegakkan kebenaran gitu. tp style/cara penulisan aku kat sini mmg gler2 ckit. dlm blog je. kat luar cam biasa je. Woi sana, woi sini..haha!! aku pn msh BARU dlm dunia beblog ni. so segala tunjuk ajar dari otai2 blogger sangat2 aku harapkan. baru beberape bulan aku create blog Papa Gosip ni. suka sgt menulis sbb bnyk jgk la pengalaman idup. so, just nk share ngan u’olz suma. sharing is caring gituuu. kelas ko maria!! ok la, enjoy ur reading here guys!! Silap salah or terkasar bahasa sepanjang u’olz baca entry kat sini aku susun 10 jari minta maaf ok? i’m cool..yeah!! bydeway, call me vin ok?

Saturday, 6 August 2011

Taste lelaki sebelum & selepas berkahwin!!

Salam rindu kak gayah & pak meon oiiii!! dh sebulan lbh Papa Gosip tak b’hupdate kan? bkn sengaja cuma xde masa ler u’olz!! keje kat mahkamah tu perghhhh menimbun2 siot. aku nak bersin pn xsempat (menipu sgt kannnn?). ok la, arini aku sempat tls entry baru ttg taste abg-abg macho kita cam AKU (opss..terrrrpromote diri plak) sebelum & selepas b’kawennnnnn!!
1)      Bentuk badan wanita :

(sebelum)

Time tgh hangat b’cinta ala2 filem industan golek2 tepi gunung tu mmg si lelaki MOSTLY suka tgk badan gegurl yg slim solid molid gitu!! bak kata org ala2 buah pear @ bentuk no.8 gitu WAHHHHH!! pinggang klau bole nk dpt size kerengga u’olz!! stim je tgk gagagagaga.. (opss terrrrlucassssss!!). bangga gler woohhhh dpt awek badan “montok”. lagi2 klau si jantan tu muka “pecah umah” tp awek dia perghhhh cun melecun siot. bangga gler nk mati sbb awek dia lawa (eleh pelizzzzzz ler, bluwekkkk).

(selepas)

Si lelaki MOSTLY dh xnk gegurl badan keping or sepapan tu. nk peluk xsedap kata nyer (opss!!). lelaki nk badan gegurl yg xbrape nk kurus & xbrape nk GERRRRMOKKK!! oversize pun xmau!! lemak sana-sini bole muntah darah seminggu klau tgk. tp ada je lelaki yg taste tgk perempuan badan berisi mampat gebu ni..huhu!! taste masing2 kannnn? curlassssss ko maria!! so jgn ler ko nk ssh payah diet bagai bila dh kawen. lelaki suka badan yg ada isi ckit. jgn terlalu jadi JERANGKUNG or terlalu jadi BADAK AIR!!

2)      Rambut:

(sebelum)

Ada lelaki yg suka pompuan yg free-hair. ada yg suka bertudung litup ala2 yuna tu kan? now kita citer side lelaki yg suka pompuan free-hair ok? lelaki mmg suka tgk rambut pompuan yg halus mulus bila tiup angin goyang sana sini tu. mmg SEXY!! cuba ko libas slow-motion rambut ko tu kat muka lelaki. mencanak-canak stim naik ohhh. ( heyyyy apesal lucah sgt entry kali ni? ada aku kisah? hehe). Pastikan rambut ko tu wangi. Jgn dh free-hair tp xreti nk jaga. rambut kembang semangkuk cam pontianak pastu b’kutu plak tu. eeeee yekkkk!!

(selepas)

Yg ni MOSTLY lelaki (MUSLIM) nk isteri nyer pki tudung. klau xbiasa pki tudung try pki style  ala2 mak datin tu. tutup separuh then jambul besar t’jojol dpn kepala tuuuuu. hamboiiii curlassss ko maria. ala2 dato CT gitu. then try slow2 pki yg tudung full. lelaki malu klau xdpt didik isteri jd solehah tutup aurat tau. dosa isteri si lelaki (suami) yg tanggung. kesiannnn, huwaaaa!!

3)      Memasak:

(sebelum)

Elehhhh awal2 klau pompuan tu xreti masak si lelaki mst ckp “xpe syg, i xksh pn. u reti masak ke, tak reti masak ke i don’t mind. i terima u seadanya. dun wori la, i ok je. asalkan kita hepi je dh cukup”. kepala hotak ko!! dh kawen nti (klau ada niat nk amik jadi isteri la kannn?) ko nk mkn pe? batu kelikir tepi jalan tu? ayat manis konon. putus urat kentut aku dgr ok!! eeee yekkk!!

(selepas)

Dah kawen nti msh nk ckp “xpe i xksh”, “it’s ok la”, “alaaaa, small matter je” klau isteri ko tu xreti2 nk masak lg? sah2 ler mmg nk kena lempang free guna kuali je muka bini ko tuh!! MOSTLY lelaki NAK pompuan yg reti masak. tp masak jns pe pulak? setakat western food “pasta”, “chicken chop” bagai baik xpayahhhh!! xkenyang punnnn!! lelaki RESPECT pompuan yg tau masak lauk-pauk kampung cam asam pedas, kari, sambal tumis, gulai lemak & bla bla bla. so cpt2 ler rajenkan diri turun dapur sebelum anda jd isteri org eh kak tipah oiiii..!!

4)       Fulus:

(sebelum)

Heaven nyer dpt awek bnyk fulus (duit). klau kuar g dating xyah ssh nk kuarkan duit poket sbb awek asyik blanja je. MOSTLY lelaki mmg layan awek kaya ni u’olz. jimat kata nyer. ckp je nk aper, nk g mana suma ditanggung halal WOW!! mmg b’kepit 24/7 jela klau camtu. tp ssh jgk klau awek kaya & suka support jantan ni. nti dia suka CONTROL kita plak. kang jadi kuli ikut je ckp dia sbb xberani nk bantah sbb from A-Z dia yg bg. padan muka ko jantan dayus!!

(selepas)

Bila dh kawen, si suami akan berusaha cari kerjaya yg LEBIH TINGGI dari pompuan sbb takot MARUAH & EGO lelaki terCABAR!! malu siot bila isteri gaji lbh besar dari suami. MOSTLY org akan b’pikiran camtu. lelaki WAJIB ada kerjaya stable yg bole tanggung anak bini. xkan nk makan duit bini kot? jantan dayus!! tp in case la klau si isteri ada bnyk duit jgn ler pulak ko kerek ngan suami. kang kena cerai talak 50 padan muka ko temah!! (ada ke talak 50? haha).

5)      Jom buat baby!!

(sebelum)

“you, i takot la nk beranak bila kita dh kawen nti, cakitttttt!! xmo pregnant. lagipun nti lari shape badan i ni tau. you nak ke badan i menggelebeh ada lemak sana sini? xmo kan? so xyah la eh kita ada baby. kita berdua je. si lelaki pun jwb “sakit eh? alo lo lo lo cian my lalink ni. i ok je. xpela, kita berdua pn dh cukup sbb i syg u sgt tau. muah kat pipi!!” (PS: bebal punyer kapel!! buat baby la “BEST”, haha!!)

(selepas)

Si suami WAJIB akan tuntut isteri  nyer “bersama” ngan dia sbb xde lelaki dlm dunia (MOSTLY) yg xnk ada zuriat sendiri. Mst nk ada waris dari darah daging dia sndr kannnn? so isteri kena la follow ckp laki, huhu!!  “syg, katil dh siap, lampu dh tutup, bilik dh gelap, air-cond dh pasang, “adeq boboy” dh bangun (opss!!), CEPAT  la sayanggggg!!

PS: suma point kata atas tu maybe ada yg setuju & ada yg u’olz tak setuju. tp aku tls ikut kata majority. klau ko xsetuju makna nyer ko mmg LELAKI PELIK!! so pikir2 kan ler yea!! dh lama xpost entry kat Papa Gosip kan? tp bila dh tls hambik kau panjang lebar trus!! ok la, adios sabombas!!

6 Komen Letop!!:

Anonymous said...

:)

Edy Fee said...

cantik kartun ko..haha akhirnye papa gosipdi update jugak.hehehe

Alvin Shah said...

anonymous: :-)

Alvin Shah said...

edy: hehe..TQ der!! mgu ni free ckit so bole ler nk hupdate PPG ni..huhu!! TQ sbb dh baca..tgk ler klau ada masa cam nk hupdate entry br lg arini..huhu

Anonymous said...

hahaha..lwk ar.. thumbs up beb..kelass kau..

Alvin Shah said...

unknown: TQ sbb like this entry..kelas ko maria..haha!!

Post a Comment

Gosip lain klau u'olz nk baca!!


.