السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (sejuk perot mak ngandong)

Muar, Johor, Malaysia
jangan cuak bila u’olz rasa nk dtg lepak kat Papa Gosip ni ok? ala, skali-skala nak gosip b'bakul2 apa la salah nyer kannnn? cam xbiasa je. puiiiii..!! Papa Gosip ni bkn nk gosip benda2 tak berfaedah gitu, kita kat sini gosip benda baik2 je. so, no worries la klau tetiba rasa dosa u’olz tu penuh satu tempayan bila dtg sini. xde makna nyer!! kita nk tegakkan kebenaran gitu. tp style/cara penulisan aku kat sini mmg gler2 ckit. dlm blog je. kat luar cam biasa je. Woi sana, woi sini..haha!! aku pn msh BARU dlm dunia beblog ni. so segala tunjuk ajar dari otai2 blogger sangat2 aku harapkan. baru beberape bulan aku create blog Papa Gosip ni. suka sgt menulis sbb bnyk jgk la pengalaman idup. so, just nk share ngan u’olz suma. sharing is caring gituuu. kelas ko maria!! ok la, enjoy ur reading here guys!! Silap salah or terkasar bahasa sepanjang u’olz baca entry kat sini aku susun 10 jari minta maaf ok? i’m cool..yeah!! bydeway, call me vin ok?

Friday, 18 March 2011

Sentuh, sensitif, naik!!

           Wow!! lain mcm je tajok entry arini. sblm tu, jom kt main teka2 jap.wahai kak gayah serta pak meon suma, apa “benda” klau “disentuh” pasti akan “naik” sbb ia “sensitif”? ada jwpn? ko jwb jantan nyer “tut tut”? hamboiiii..dasar otak kuning b’karat!! eleh ko, stim ler tu. jgn nk ngade2 eh!! dgr bab sentuh2 je mst dh t’bayang2 benda yg bkn2 kannnn? xde makna nyer aku nk citer lucah ok. kekadang je t’lepas..opss!! kekadang la sgtttt..haha.so, apa citer suma ni? well, xkira jantan atau gegurl mst ada something yg palinggggg dia xsuka klau kita cuba nk sentuh. klau disentuh gak pasti naik darah.nk tau pe benda yg konon2 xsuka disentuh sgt tu? jom skodeng detail2 kat bwh ni.jeng jeng jeng..
1) Lelaki – rambut
Cuba korang try sentuh rambut mana2 lelaki (lbh sng sentuh rmbt mmbr ko je) yg dh siap tenyeh ngan krim, gel, wax atau clay bagai kat rmbt dia tu.mostly lelaki akan cuba elak klau rmbt dia cuba disentuh.mcm pelesit tgn dia menepis klau nmpk ada org try pgg rmbt dia.bole naik darah kot. penat je si jantan ni wat gaya rmbt t’pacak la, wat gaya rmbt belah “ehem ehem” la or apa2 jela gaya yg wujud kat muka bumi ni.xksh ler ko wat style rmbt yg meletop ke or haram jadah ke, yg pntg ia ttp sensitif tok disentuh!!
2) Gegurl  - tudung
                Org pompuan ni klau jantan pgg rmbt dia stim kot? haha.gurau2 je.haaaaa cuba ko try sentuh ujung tudung  kat bahagian kepala dia tu.alaaaaa kat bahagian muka tu.org pompuan ni akan pastikan bentuk ujung tudung dia tu kemas n xde lekok2.klau kita try sentuh mau naik hantu dia mrh2..haha!! penat je dia tgk cermin b’jam2 semata2 nk pastikan ujung tudung tu kemas n xde lekok sana-sini.dh komot ckit meradang trus.meroyan ler tu!!
3) Lelaki – perot
                Lelaki ni kan jns sempoi je.ckp ler pebenda pn, kalis je lobang telinga tu.tp cuba ko ckp ttg perot boncet.harus ler sensitif. org jantan ni padah2 xsuka klau kita pgl dia boncet.klau kita tegur “eh perot ko, boncet gler!!” dan dan ler dia try nk kempiskan perot dia tu.tarik nafas dlm2.konon2 xnk bg nmpk boncet la.ada perot flat je kaedah nyer.pirahhhh!! haha..cuba try sentuh plak? cocok2 ke tang perot boncet tu.mampos kena mrh on de spot.mmg sensitif ler klau tegur pasal perot boyot ni. tp tetap melahap jgk xingat dunia.bila boncet pasrah je tp klau ditegur atau disentuh meradang plak? pelik kan lelaki ni?
4) Gegurl – make up
                Org pompuan kan mmg gigih pki make-up.konfiden kata nyer.xpki make-up seperti ko b’bogel dpn org rmi je.gigih ni dok dpn cermin tenyeh make-up la bagai semata2 nk nmpk chantek walaupun ada gegurl yg pki makin nmpk hodoh lg ada ler.ala2 muka pecah umah gitu!! cuba ko try sentuh muka yg dh siap make-up tu.ala saje2 je try.mau naik meroyan.kena maki trus.kekadang kita b’gurau ngan kwn2 xsengaja tolak pipi dia.wahhhhh mrh trus.bkn mrh sbb sentuh2 kepala dia but make-up dia tanggal kata nyer..haha!! gegurl pn pelik jgk..!!

PS: mmg xde keje plak aku soh org sentuh benda alah tu la, sentuh benda alah ni la.ala saje2 je u’olz!! nk testing teori aku tu betol ke x? ko try la 4 benda yg aku dok bebel kat atas tu.aku ckp betol ke atau memain. mmg 4 benda tu plg sensitif klau disentuh selain sentuhan manja nk stim2 tu lain citer la..haha!! tu suma org sensitif. opss!! ok la u’olz.later gosip lg..adios sabombas!!

14 Komen Letop!!:

Jet Leonhart said...

perut tu xtahan. ade sorg 'mamat' ni dulu suke main perut die. kemain die marah. hahahahaha.

apish ku said...

haahaaha .lawokk jee viin nihh

Anonymous said...

ada kawan aku dulu sensitif kalu men pipi,haha. ntah mana de skg, :)

Ariz Abdullah said...

woooo takot wo kalo boncit perot.....sesapa ckp abg dah gemuk...harus kene exercise lebih lagik..whuaaaa..

MiZz ChOcOLaTe said...

kwn aimie snsitif giler lau aimie men tudung die..pastu smpai kjar aimie 1 sek..dh mcm dak drjh 1..hahahha..

Alvin Shah said...

jet: sape je "org" tu? haha..

Alvin Shah said...

apish: ala saje je nk melawak skali skala..gelak2 awet muda tau!!

Alvin Shah said...

unknown: sape "org" yg sensitif tarik pp tu? haha!!

Alvin Shah said...

ariz: elehhhh perot mmg boncet pun xnak ngaku lak..haha!!

Alvin Shah said...

aimie: haha..sensitif gler klau main2 usik tudung org ek? ngamok abes!! huhu

qiela said...

hahaaa..lawak ha vin..
2 laa da lme x singgah sni[busy2..sorry erk..hehe]
..skali bce terburai isi perot gewlak..haha..

Alvin Shah said...

qiela: xpela klau bz..ada masa bebila je bole singgah sini..cewah!! anak dara xmo gelak kaw2..reject jd menantu nti..haha!!

qiela said...

haha..alaaa...mak tue[mertue]
pown x dewk lagi..x pewk2..haha..
time2 single nie hah bole glak2 kaw2..sok2 dah ade laki x leyh gewlak ghinii..kunk lari die kunk..haha

Alvin Shah said...

qiela: haha..yela tu..qila tu pilih sesgt BF.rmi je nk kat qila kannnn? wahhhh statement letop dari Papa Gosip..haha

Post a Comment

Gosip lain klau u'olz nk baca!!


.