السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (sejuk perot mak ngandong)

Muar, Johor, Malaysia
jangan cuak bila u’olz rasa nk dtg lepak kat Papa Gosip ni ok? ala, skali-skala nak gosip b'bakul2 apa la salah nyer kannnn? cam xbiasa je. puiiiii..!! Papa Gosip ni bkn nk gosip benda2 tak berfaedah gitu, kita kat sini gosip benda baik2 je. so, no worries la klau tetiba rasa dosa u’olz tu penuh satu tempayan bila dtg sini. xde makna nyer!! kita nk tegakkan kebenaran gitu. tp style/cara penulisan aku kat sini mmg gler2 ckit. dlm blog je. kat luar cam biasa je. Woi sana, woi sini..haha!! aku pn msh BARU dlm dunia beblog ni. so segala tunjuk ajar dari otai2 blogger sangat2 aku harapkan. baru beberape bulan aku create blog Papa Gosip ni. suka sgt menulis sbb bnyk jgk la pengalaman idup. so, just nk share ngan u’olz suma. sharing is caring gituuu. kelas ko maria!! ok la, enjoy ur reading here guys!! Silap salah or terkasar bahasa sepanjang u’olz baca entry kat sini aku susun 10 jari minta maaf ok? i’m cool..yeah!! bydeway, call me vin ok?

Sunday, 13 March 2011

Tip top ke?

            Namaste u’olz!! wahhhh tetiba nk feeling2 hindustan plak kaedah nyer. entry smlm kemain pnjg b’juntai lg mukadimah nyer kannnn? so arini kita short kan je mukadimah then kita trus je gosip2 letop isu kali ni ok? Dunia skrang ni mcm2 hal pelik yg jadi.klau zaman2 mak-mak kita msh muda b’getah tegang gitu jarang bebenor kt dgr hal2 camni. hal pe tu? alaaaa trend dak2 zaman ni la especially anak2 muda remaja cam kita ni haaaaa.aku ni kira muda ke? ala muda la jgk sbb baru je sweet 24..hehe!!
            Zaman ni jantan ngan gegurl sama je perangai. 2X5!! yg jantan cam gegurl then yg gegurl plak dh serupa perangai cam jantan. haaaa bgs sgt ler tu.meh sini aku hempas laju2 kepala ko kat dinding bior jd manusia ckit. aneway, jom kt skodeng perangai tunggang t’balik antara lelaki dan wanita ok?get ready u’olz..

Merokok
            Asal dgr rokok je trus cop kat dahi lelaki.patot ler rmi jantan yg kojol (mati) awal. pastu ada plak yg mati pucuk.kesian ko!! klau setakat muka ko ensem, jambu, macho gler tp mati pucuk bila “anu” xreti nk bg respon baek TAK payahhhh!! apa guna jd jantan klau “pistol” layu.buang je dlm tasik bg ikan makan.yeuwwww!! tp skrang ni bkn jantan je yg gigih sedut rokok tu.gegurl pn sama.wahhh dh mcm jantan lak ko kan? kekadang lbh dari jantan gaya ko isap rokok tu.sembur asap fuhhhhh kemain lg dia. tp  mostly yg aku perhatikan gegurl yg isap rokok ni muka ala kadar je.ala2 pecah umah gitu.maybe sbb muka cam tongkang pecah so nk amik perhatian org la ngan menghisap rokok gitu? motif sgt kannn? kelas ko maria!!
Pakaian
            Wahhhh skrang ni mcm2 jenis style baju ada kannn? pilih je mana ko suka then sarung jela kat badan ko tu kan kak gayah kannnn?tp yg xley blah nyer bila org2 tertentu OVER berpakaian.jantan gegurl sama je 2X5!! noq-noq, auw-auw lg ler.kalah gegurl u’olz. sexy gler.badan solid molid bole la terima tp shape badan cam malek nor ada hati nk pki baju slim fit or ketat2 gitu.nsb baek x rabak baju tu. lengan tu dh ler beso cam pokok balak verangan lbh feeling2 miss world gitu nk pki baju tali spaghetti tu.jantan pun sama, makin lama makin sendat plak aku tgk baju ngan seluar yg ko pki kannn? lagi2 tang seluar.dh ler “benda” ko tu kecik berani mati je pki seluar ketat then bg nmpk “benda” yg mostly org melayu mmg kecik2 je.lain la darah mix.konpem cam menara KL..WOW!! come on la bro, xyah nk ikut fesyen sgt la klau buat org sekeliling ngumpat ko lbh.better low profile pki yg biasa2 je asal msh nmpk b’ gaya or stylo ok?
Style rambut
            Perghhhh yg ni lg ler cam gaya2 rmbt ada. yg jantan skrang ni rmi nk bajet korea gitu. nk feeling2 jd pelakon “Winter Sonata” ada rambut pnjg la bagai.yg gegurl lak makin rmi yg suka style rmbt pendek.ada yg potong cam gaya lelaki trus.dh ssh nk beza if ko tu jantan ke gegurl. klau ko pengkid mmg ler.bajet ada “anu”  la sgt.kena rogol mengandong jugak. tp pengkid ni baek2 jgk org nyer.xdela jahat pn.tp gaya tu yg over.pelezzzz la!! haaa sebelum aku lupa, sape pnh kaler rmbt? elehhhh xpayah nk poyos sgt la kannn xnk ngaku. klau warna tu sesuai ngan muka dan tone kulit xpe ler jgk.ni dh ler kulit itam b’kilat ada hati nk kaler rmbt warna blond .what the..? ingat2 la ckit nk kaler rmbt tu.org melayu warna rmbt asal nyer ialah itam, omputeh tu yg blond.verangan mat saleh!! hak tui..!!
Melayan pasangan
            Dulu si jantan yg akan layan gegurl lbh klau tgh hangat b’cintan-cintun. skrang ni dh tebalik la plak.si jantan lak harus dilayan oleh gegurl.si gegurl lak yg gigih beli tu, beli ini tok si jantan.klau kuar jejalan dating ke apa wahhhh si jantan dok cekak pegang goyang telOr je lbh tp yg gegurl lak amik alih tugas jantan.kekadang je baru nk kuar duit tu pn sbb terpaksa. Klau ikutkn hati ntah2 xnk kuar sesen pn.kesian gegurl kannn? dh puas kena kikis si jantan tu blah.apa ko dpt? habuk pun taderrrrrr!! kuam hawa kena tau, si jantan ni suka sgt bila gegurl yg kuar duit.slamat duit poket jantan tu. skali ko dh wat dan ko manjakan laki ko tu mmg naik lemak ler.ckit2 ko je kena kuar duit.jantan apa camtu? ko terajang je lelaju. xpun klau ko takot kena blasah blk ngan laki ko, ko mandrem je letak “anu” dia kat dahi..haha!! eh eh, Papa Gosip ajar2 benda syirik plak.maaf kan saya ya bapak dan ibuk2 suma!! jd mat endon tetiba..haha!!

PS: so ko pikir la sndr mana yg de best n mana yg de worst tok diri ko. klau ko rasa ko tu dh betol n maksum sgt xpayah dgr nasihat org lain.zaman ni mmg kena ckp direct je.xpayah nk kias2.ckp kias2 kang bkn dgr pn.masuk telingan kanan kuar telinga kiri.sbb tu ayat aku kasar  direct semacam je kat atas td.so nk dgr ke tak t’pulang la eh kak gayah n pak meon suma!! adios sabombas!!

8 Komen Letop!!:

suara jahat + usang said...

PERGH....AKU sika bacam coment kau..nak kata kena kat aku ada la yang akhir ti.memang tu pnh kena kat aku yang lain x..heheh syukur..
tapi ada yang kau ckp macm depan cermin jer..hahahha

ok2..sory i tercarut..hahhaha

:D

aqilah said...

mmg btol yg pcl rokok 2...g'gurlz ny mmg bajek lbh je ble isap rokok...egt da teror cgt la 2...hak tuiiiii la...muke pown cm tongkang pch...haha!nk mati cpt mmg cm 2...haha!btw,,entry vin mmg bez...

Alvin Shah said...

suara jahat: haha..terasa jgk ke? sabo eh saboooo!! aneway, sapekah gerangan kamu wahai tuah hamba? hello, ckp dpn cermin? carut nmpk? grrr..sekeh jgk ni kang!! haha

Alvin Shah said...

aqilah: tauuuu xpe beb!! nmpk TAK sopan gler klau gegurl yg isap rokok..jantan xpela sbb dh biasa tgk..tp gegurl? no wayyyy!! muka pecah umah kannn? patot ler sedut rokok..cam publisiti murahan ler tu..haha..TQ sbb suka entry ni..weeeeee!!

Awa said...

komen yg membina!!~~~

keep on!~

Love,S0.. said...

Comel gmbr awk kat tepi tu... (:

Alvin Shah said...

awa: skali skala jadi ustaz bg nasihat..aneway TQ sbb komen..huhu

Alvin Shah said...

Love,SO: haha..comei ke? serabai je rasa nyer..aneway TQ sbb kata comei walaupun xcomei..

Post a Comment

Gosip lain klau u'olz nk baca!!


.