السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (sejuk perot mak ngandong)

Muar, Johor, Malaysia
jangan cuak bila u’olz rasa nk dtg lepak kat Papa Gosip ni ok? ala, skali-skala nak gosip b'bakul2 apa la salah nyer kannnn? cam xbiasa je. puiiiii..!! Papa Gosip ni bkn nk gosip benda2 tak berfaedah gitu, kita kat sini gosip benda baik2 je. so, no worries la klau tetiba rasa dosa u’olz tu penuh satu tempayan bila dtg sini. xde makna nyer!! kita nk tegakkan kebenaran gitu. tp style/cara penulisan aku kat sini mmg gler2 ckit. dlm blog je. kat luar cam biasa je. Woi sana, woi sini..haha!! aku pn msh BARU dlm dunia beblog ni. so segala tunjuk ajar dari otai2 blogger sangat2 aku harapkan. baru beberape bulan aku create blog Papa Gosip ni. suka sgt menulis sbb bnyk jgk la pengalaman idup. so, just nk share ngan u’olz suma. sharing is caring gituuu. kelas ko maria!! ok la, enjoy ur reading here guys!! Silap salah or terkasar bahasa sepanjang u’olz baca entry kat sini aku susun 10 jari minta maaf ok? i’m cool..yeah!! bydeway, call me vin ok?

Tuesday, 14 June 2011

Me, You & Us

Pehal tajuk entry aku kali ni? ada maksud t’sirat ke? agak2 u’olz kan, perkara apa majority kita suma ni always share in common? mostly rmi yg camtu kotttttttt???? guess what? eh ehhhhh, lmbt la u’olz ni nk teka!! mst bnyk t’telan semut ler ni. well, majority antara kita suka jd “Miss/Mr. LAST MINUTE” kannnnn? especially bila kita suma dlm mood EXAM!! erk..tersentap plak kat diri sendiri ni jgk u’olz..haha!!  well, jom tgk time-line before, during & after test @ exam mood!!

a) yeah!! b'semangat bila mula sem baru!!



b) seminggu after start pengajian..



c) minggu2 seterus nyer..



d) sebelum mid-term test..



e) during the mid-term test..



f) abes mid-term test..



g) sebelum mula FINAL EXAM!!



h) bila dah tau jadual final exam..



i) 6 hari sebelum final exam..



j) 5 hari sebelum final exam..



k) 4 hari sebelum final exam..


l) 3 hari sebelum final exam..



m) 2 hari sebelum final exam..



n) sehari sebelum final exam..



o) a night before final exam..!!



p) 1 hour before final exam..



q) tgh exam @#$%^^* 



r) melangkah keluar dari dewan exam..


s) after final exam, during the holiday!!


PS: u’olz slalu camtu kan? elehhh segan2 pulak nk ngaku. geli usus aku!! haha. sbnr nyer lupa nk selitkn pix tgh berdoa..haha!! benda plg penting tu. usaha tp TAK b’doa mmg xmakbul or xberkat jgk kannnn? wahhhh ustaz dh mula bg tazkirah subuh gitu. aneway, credit to HanaFedora sbb aku LIKE 1000X idea dia ttg isu mood time exam ni!! idea ni asal mmg dari dia. TQ sbb share something yg super FUNNY!!

4 Komen Letop!!:

Anonymous said...

So so so funny!! Super cool.. keep up the good work bro!! Go papa gosip!!

Alvin Shah said...

TQ soooo much!! keep on supporting PAPA GOSIP!! :-)

shopping2u said...

sy ada hadiah utk anda, jgn lupa dtg amik ye
http://www.my-shopping2u.com/2011/06/hadiah-buat-kaum-adam-sempena-jumaat.html

Alvin Shah said...

niena (shopping2u): haha..TQ sbb bg "hadiah" tu. dh tgk dh..insyaallah xtinggal solat jumaat punyer..lelaki bkn ada alasan xnk pergi kan? lain la klau sakit yg teruk & situasi darurat or sbb2 lain yg dibolehkan oleh syarak..

Post a Comment

Gosip lain klau u'olz nk baca!!


.