السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (sejuk perot mak ngandong)

Muar, Johor, Malaysia
jangan cuak bila u’olz rasa nk dtg lepak kat Papa Gosip ni ok? ala, skali-skala nak gosip b'bakul2 apa la salah nyer kannnn? cam xbiasa je. puiiiii..!! Papa Gosip ni bkn nk gosip benda2 tak berfaedah gitu, kita kat sini gosip benda baik2 je. so, no worries la klau tetiba rasa dosa u’olz tu penuh satu tempayan bila dtg sini. xde makna nyer!! kita nk tegakkan kebenaran gitu. tp style/cara penulisan aku kat sini mmg gler2 ckit. dlm blog je. kat luar cam biasa je. Woi sana, woi sini..haha!! aku pn msh BARU dlm dunia beblog ni. so segala tunjuk ajar dari otai2 blogger sangat2 aku harapkan. baru beberape bulan aku create blog Papa Gosip ni. suka sgt menulis sbb bnyk jgk la pengalaman idup. so, just nk share ngan u’olz suma. sharing is caring gituuu. kelas ko maria!! ok la, enjoy ur reading here guys!! Silap salah or terkasar bahasa sepanjang u’olz baca entry kat sini aku susun 10 jari minta maaf ok? i’m cool..yeah!! bydeway, call me vin ok?

Saturday, 18 June 2011

Muzik video STIM buatan anak Malaysia

Arini xde benda nk gosip sgt pn. just saje je nk share muzik video yg kecoh mcm nk rak satu Malaysia aritu. ada 2 versi. 1st version bahasa ibunda kita & satu lg version “speaking London” gitu. layan la mana2 yg korang nak. elehhhh nama je anak Malaysia, tp ckp Melayu pn xreti2. wat malu je. rmi je skrang yg xtau ckp Melayu, bangga sgt kecek omputeh tu!! dah2, layan je muzik video kontroversi lakonan Prema Yin & Shah Jaszle ni (jgn stim u’olz!!).


video
(versi Bahasa Melayu)



video
(English version)


PS: klau tgk reaksi, rmi yg DISLIKE muzik video tu. tp bila tgk komen rmi pulak yg sokong!! camner tu? yg sokong2 tu mst yg soSIAL life dh t’lebih2 sgt ler tu. sbb tu kata OK je. mmg la bnyk lg muzik video racy / sexy maut kat Malaysia ni. tp 2 insan dlm video tu kan org ISLAM!!  agak2 ler tayang “LURAH” kat org rmi. satu Malaysia tgk kot. org tegur tau pulak nk melenting. siap pgl ANJING plak tu. manners ko mana? tu laaaa, xnk skola agama time kecik2 dulu. ok la u'olz, agak2 sape yg mkn cili tu terasa ler pedas nyer. adios sabombas!!

4 Komen Letop!!:

Edy Fee said...

hurmmm panas....cte panas giler..sepnas header baru..gempak la header...huhu jelez..hehe

Diktator Alexander said...

perempuan 2 Islam ke???? nama dia lain mcm je..mcm bkn Islam je....tp apa pun dia ttp kena jaga sensetiviti rakyat M'sia...walaupun bkn Islam..tp yg laki 2 mmg Islam walaupun namanya mcm omputeh..

Alvin Shah said...

edy:xdela panas sgt dh..cuma saje je ungkit blk sbb mmg ada 2 video clip lagu ni..berlainan version. header gempak? alaaa biasa jela der..org baru nk blaja letak header gitu..haha!!

Alvin Shah said...

Diktator Alexander: info latest mmg dia bkn Islam..but ttp la kena jaga sensitiviti masyarakat malaysia kita ni.xsuma bole terima sexy2 camtu..nk g ler hollywwod..dedah je suma klau dh sangap sgt..tukang direct video ni kan Islam? camner ler bole terpikir nk wat video racy camtu..ceh!!

Post a Comment

Gosip lain klau u'olz nk baca!!


.