السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (sejuk perot mak ngandong)

Muar, Johor, Malaysia
jangan cuak bila u’olz rasa nk dtg lepak kat Papa Gosip ni ok? ala, skali-skala nak gosip b'bakul2 apa la salah nyer kannnn? cam xbiasa je. puiiiii..!! Papa Gosip ni bkn nk gosip benda2 tak berfaedah gitu, kita kat sini gosip benda baik2 je. so, no worries la klau tetiba rasa dosa u’olz tu penuh satu tempayan bila dtg sini. xde makna nyer!! kita nk tegakkan kebenaran gitu. tp style/cara penulisan aku kat sini mmg gler2 ckit. dlm blog je. kat luar cam biasa je. Woi sana, woi sini..haha!! aku pn msh BARU dlm dunia beblog ni. so segala tunjuk ajar dari otai2 blogger sangat2 aku harapkan. baru beberape bulan aku create blog Papa Gosip ni. suka sgt menulis sbb bnyk jgk la pengalaman idup. so, just nk share ngan u’olz suma. sharing is caring gituuu. kelas ko maria!! ok la, enjoy ur reading here guys!! Silap salah or terkasar bahasa sepanjang u’olz baca entry kat sini aku susun 10 jari minta maaf ok? i’m cool..yeah!! bydeway, call me vin ok?

Friday, 30 December 2011

Disney Princess - Realistic Artwork

           Tajuk entry bajet nk speaking London kata nyer. skali-skala je nk kecek omputeh jahhhhh. well, u’olz suka tgk animasi Disney? sape yg xtau citer Cinderella atau Snow white & tujuh org ketot kan? so arini jom kita tgk hasil masterpiece seorang manusia seni sbb mampu menghasillkan artwork “hidup” watak2 princess dlm citer animasi Disney sepanjang zaman.

1) Princess Jasmine - Aladdin


 2) Princess Cinderella - Cinderella



3) Mulan - Mulan



4) Princess Ariel - The Little Mermaid



5) Princess Rapunzel - Tangled



6) Princess Snow White - Snow White & The Seven Dwarfs



7) Pocahontas - Pocahontas



8) Beautiful Belle - Beauty and The Beast



9) Princess Aurora - Sleeping Beauty



10) Tiana - The Princess and The Frog



11) Megara - Hercules



12) Esmeralda - The Hunchback of Notre Dame



13 ) Ursula - The Little Mermaid (NOT princess!!)




PS: yang last tu sabo jela..tp dh ada nk wat camner?? sumbat jgk la dlm entry ni..huhu!! last photo arini, korang penah t'pikir x camner agak nyer rupa semua princess Disney ni klau buat mimik muka bodo2? slalu yg kita tgk jenis yg cover ayu jalan kepit2 manja kan? jom usha last pix kat bwh ni..haha!!
(PS: Alice je xde dlm list kan? maybe next time. adios sabombas!!)

5 Komen Letop!!:

Anonymous said...

akak suka entry abg this time! :D

Alvin Shah said...

shidah: sori abg lmbt approved komen shidah ni..huhu..tido awal smlm..anewy,suka? thanx a lot..!! suka pix yg mana satu? pilih2!! >_<

Edy Fee said...

mmg really close la.....
agak ade tak org nk buat aku jd kartoon..hehehehe
tp mmg cntik2 gak watak sbnar

Anonymous said...

terbaik la GEMOK!!!! hahhahah

Morgan Barnes said...

I'd love to tickle those feet of Esmeralda shown in the cartoon picture!

Post a Comment

Gosip lain klau u'olz nk baca!!


.