السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (sejuk perot mak ngandong)

Muar, Johor, Malaysia
jangan cuak bila u’olz rasa nk dtg lepak kat Papa Gosip ni ok? ala, skali-skala nak gosip b'bakul2 apa la salah nyer kannnn? cam xbiasa je. puiiiii..!! Papa Gosip ni bkn nk gosip benda2 tak berfaedah gitu, kita kat sini gosip benda baik2 je. so, no worries la klau tetiba rasa dosa u’olz tu penuh satu tempayan bila dtg sini. xde makna nyer!! kita nk tegakkan kebenaran gitu. tp style/cara penulisan aku kat sini mmg gler2 ckit. dlm blog je. kat luar cam biasa je. Woi sana, woi sini..haha!! aku pn msh BARU dlm dunia beblog ni. so segala tunjuk ajar dari otai2 blogger sangat2 aku harapkan. baru beberape bulan aku create blog Papa Gosip ni. suka sgt menulis sbb bnyk jgk la pengalaman idup. so, just nk share ngan u’olz suma. sharing is caring gituuu. kelas ko maria!! ok la, enjoy ur reading here guys!! Silap salah or terkasar bahasa sepanjang u’olz baca entry kat sini aku susun 10 jari minta maaf ok? i’m cool..yeah!! bydeway, call me vin ok?

Sunday, 27 February 2011

Aksi mengorat..curlassss!!

                Kak gayahhhhh!! Pak meonnnnn!! pekabo je u’olz? fuhhhh, mgu lepas adalah mgu penuh penyeksaan.t’cabot jantung aku. mau tak nyer? dah ler test b’deret2!! assignment melambak2!! presentation jgn ckp ler. mau kentut b’darah seminggu tau sbb penat yg amat!! dah ler tu u’olz, kt lupakan pasal penat la bagai tu td. now jom kita skodeng gelagat si minah bila wat gaya nk mengorat.slalu nyer lelaki je kita tau suka mengorat ni.pompuan pn sama 2X5 jeeeeee!! kelas ko maria!!                                                                                                                                                                            
(Main intai-intai plak dia..)
                Hek elehhhh gaya ni ler plg ketara klau gegurl tu suka kat kita kan abg-abg suma? konon cover ayu, padahal bijik mata tu melilau tgk kita.very der plastik ko kannnn? malu2 kambing lak dia.motifffff? yela dh nama pn gegurl. harus ler malu kaedah nyer!! klau gegurl tu dok khusyuk main intai2 ngan kita kejap TENGOK kejap TAK makna nyer dia tgh sangap kat kita ler tu..haha!!
Hati berbisik : “wow, ensem nyer mamat tu!! klau ler dia BF aku alamak aiii..gugur jantung aku.ishk, pandang la sini..bole aku tatap muka ko puas2.tgk kejap pn jadi ler.wat lepas hajat”.

(Gigih ko t’senyum gitu..)
                Hamboiiii pantang nmpk jantan howt.b’gelora hati ko. geram nyer!! ensem nyer!! gojes nyer!! arghhhhh!! tp xla suma girl tgk jantan yg howt je.but ada je camtu.sama je cam jantan.suka tgk awek yg cun-melecun je. lagi2 klau “bahagian dpn” dia tu cam SHARIFAH AINI.mau t’jojol bijik mata. klau gaya2 makcik haram sebelah mata pn xnk pndg.kesiannnn. pnh x korang nmpk gegurl yg gigih dok sengih2 kat ko setiap kali kita tgk dia?klau bole nk t’koyak bibir dia tu sbb senyum lebar sgt.makin kuat ler firasat yg dia tu mmg syok abes kat ko.sangap lagi!!
Hati berbisik: “alaaaaa mamat ni.penat dh aku senyum tau.pandang ler sini.lengoh dh kot bibir ni nk seyum je.klau ler dia tegur aku, hamboi alangkah hepi nyer!! senyum la blk!! senyum la blk!!”

(B’buih mulot soh keng salam..)
                Slalu nyer situasi ni jadi kat skola atau kat universiti or pejabat.gigih dok kirim salam la bagai. klau ler ko catit dlm buku, konpem penuh buku tu ngan brape bnyk dh ko dok kirim salam kat mamat2 yg t’pilih kan kak gayah kannnn? gigih bg salam.org lain xnk pulak ko nk bg salam.kat mamat sorang ni jela yg ko dok keng salam xabes2.satu hari b’puluh2 kali gitu!! sangap je ko!!
Hati berbisik: “harap2 ler dia bg respon.dh b’buih-buih dh mulot aku ni soh keng salam.xreti2 jgk xtau ler.bila la dia nk bls keng salam aku tu? geram nyer!!”

(Ulang-alik smpi lengoh kaki..)
                Obvious sgt dh tuuuuu.perlu ke dok ulang-alik dpn jantan tu bnyk kali? kelas ko maria!! gigih bebenor ko kannnn? smpi lengoh2 kaki tu ewahhhh tetap jgk nk mundar-mandir.satu hari ada ler smpi 100 kali ko lalu dpn dia.dengan harapan dia notice ko la kannnn?kesian..smpi camtu skali? sangap maksimum!!
Hati berbisik: “baju? check!! high heel? check!! rambut? check!! make-up? check!! posture badan? check!! so, konfiden je jalan pasni..one..two..three..tarik nafas!!” (sambil jalan kali ke-100 dlm sehari)

(Rambut, mata, bibir main peranan..)
                Taktik t’akhir klau yg lain2 kat atas tu dia dh wat..hehe!!  taktik plg BERANI MATI!! rambut? klau kita tgk, asyik jela minah ni dok selak2 rambut xpun pun main gulung2 ujung rambut dia tu sambil mata pandang tepat arah jantan yg dia suka tu. mata? dh puas gentel rambut smpi kusut-masai gitu, main2 mata plak dia.bg pandangan mata yg sungguh menggoda gitu.mata stim kata nyer.pandang sipi2 je camtu. bibir? deretan gigi bahagian atas geget2 manja bibir bahagian bwh. seksi kan? nk goda ler tu.klau ketiga-tiga elemen ni digabungkn, mmg meletop!! cair jantan.gugur iman ko tau!!
Hati berbisik: “dh puas aku gentel rambut smpi kusut, mata ni aku touch up ngan mascara maybeline, wat eye shadow kaler mencapap gler,  bibir ni aku dh tenyeh ngan gincu l’oreal paris lg!! ko xnmpk jgk mmg buta la ko..ke ko gay? simpanggggggg!!”

PS: bnyk lg taktik “mukadimah” nk mengorat oleh kaum hawa kat kaum adam ni u’olz.tp xlarat la plak aku nk tls panjang lebar.lengoh dh jari-jemari ni dok menaip je.lain kali jela kita “ce citer” eh? ok la u’olz, dh ptg dh ni.aku nk pegi b’siram dlm kolam air bunga jap..haha!! buang sial kata nyer. pasni rmi la awek usha aku. yela, single je smpi skrang xde awek nak kat aku.bnyk suwei wohhhh!! adios sabombas!!

16 Komen Letop!!:

Anonymous said...

stop admire urself..hahah

Alvin Shah said...

unknown person: stop admire myself? mana ada..bila masa je vin camtu? sob3!!

MiZz ChOcOLaTe said...

awk tu xpyh lor nk mndi2 bunge..mmg dh rmai peminat..hahaha..
de pompuan umo 30 taon xkawen2 pown xmndi bunge mcm vin nie...hahaha..b'doa la yea..cri yg t'baik dan sesuai ngan vin k..

GUD LUCK BRO!!!

Alvin Shah said...

aimie: haha..memandai je kata vin rmi peminat..klau rmi xdela dok single je smpi skrang..huwaaaa!! insyaallah klau ada jodoh dpt la teman idup yg sesuai..aminnnn!!

ayu said...

amboi...sdp ko kutuk org pempuan kn vin.. dushh..dushh.. (:

qiela said...

wahahahaa..ade kew smpai mcm ghittuuu..
heee..mmg curlass la sape branie wat yg akhir skali 2..hehe..
lau minat pown pndang2 sudah..hahaa..maklumlah !!
pemalu kann..hehe..

vin: sorry da lme x singgah papa gossip erk..
coz busy sesgt2 lah !! bukan lupe nak gossip2 nan u.. tp cuti bergossip sekejap ari 2..hahaha
:)

Alvin Shah said...

ayu: hamboi cik kak? melenting nmpk? haha..bkn kutok, tp mmg ada kan gurl wat camtu? haha.. terima jela..haha!!

izzaty hamzah said...

power la ayt...huhu

Alvin Shah said...

qiela: sbb ada la vin tls camtu..haha!!berani mati kan sape yg wat taktik t'akhir tu..? gerekkkk!! eleh pandang2 tu pun salah satu taktik ngorat..pirahhhh!! haha..ala xpela la qiela..masing2 bz n ada keje masing2..blog ni kan tok kita baca bila ada masa t'luang je..bebila je bole usha klau nak..hehe

Alvin Shah said...

izzaty: haha..ayat tu vin xguna dlm real life..saje je wat cara penulisan camtu..haha!! trademark blog ni..TQ sbb sudi usha Papa Gosip..

MiZz ChOcOLaTe said...

amiin..
tngok mke vin pown dh tau..ala2 model gituu..hahaha..:)
sume owang de jodoh msing2 cme beza nyer cpt ngan lmbt jerk..
lgpown umo vin bru 24 tahunkn..

Ariz Abdullah said...

hahaha..vin..kelakar ayat kau....ada pompuan direct kasi abg no phone dia..nak tekel abg ler tuh..hahaha..apa macam ?

Alvin Shah said...

aimie: aik? camtu lak ek? muka cam model la sgttt..serabai je rasa nyer..huhu..yup, tau xpe..jodoh tu ada cuma ada rezki nk kawen cpt or lbt je..atau xde jodoh lngsg smpi ke tua xkawen..rugiiiiiiiii!! hehe..

Alvin Shah said...

abg: ayat tu setakat guna dlm blog je abg..xde guna kat dlm real life..i'm not that kind of prson yg very der "KAK NAM" ok..haha!! klau camtu, dia mmg sangap tahap karma la kat abg tu..sbb tu gigih bebenor bg no tepon..haha!!

baby_rra said...

kadang2 ada jugax sesetengah gurl yg takot nak ngorat guy yg hensem2 cam vin nie..
takot kene reject n tak dipandang lgsung...

Alvin Shah said...

zura: laaaa camtu lak ek? vin ensem? serabai je rasa nyer..ngorat jela mana tau dpt..haha!! cam brg jualan lak diri ku ini..haha!! cheap sale gitu..haha!!

Post a Comment

Gosip lain klau u'olz nk baca!!


.