السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (sejuk perot mak ngandong)

Muar, Johor, Malaysia
jangan cuak bila u’olz rasa nk dtg lepak kat Papa Gosip ni ok? ala, skali-skala nak gosip b'bakul2 apa la salah nyer kannnn? cam xbiasa je. puiiiii..!! Papa Gosip ni bkn nk gosip benda2 tak berfaedah gitu, kita kat sini gosip benda baik2 je. so, no worries la klau tetiba rasa dosa u’olz tu penuh satu tempayan bila dtg sini. xde makna nyer!! kita nk tegakkan kebenaran gitu. tp style/cara penulisan aku kat sini mmg gler2 ckit. dlm blog je. kat luar cam biasa je. Woi sana, woi sini..haha!! aku pn msh BARU dlm dunia beblog ni. so segala tunjuk ajar dari otai2 blogger sangat2 aku harapkan. baru beberape bulan aku create blog Papa Gosip ni. suka sgt menulis sbb bnyk jgk la pengalaman idup. so, just nk share ngan u’olz suma. sharing is caring gituuu. kelas ko maria!! ok la, enjoy ur reading here guys!! Silap salah or terkasar bahasa sepanjang u’olz baca entry kat sini aku susun 10 jari minta maaf ok? i’m cool..yeah!! bydeway, call me vin ok?

Friday, 20 May 2011

Mencapap skali-skala!!

U’olzzzzzzz!! haha. tetiba tergedik sebentar. actually ada benda nk bgtau ni. sharing is caring kata nyer kannn? korang pnh dgr x WWWOW AWARDS? xpenah!! Alaaaa, klau camtu cuba tgk gambo kat bwh ni..


Frankly speaking, awards ni aku rasa cam segan sgt nak join sbb ramai gler otai-otai blogger yg join sama. rasa cam kecik sgt aku ni. (padahal tinggi cecah 183cm). yela aku ni baru je 5 bulan wat blog Papa Gosip ni. mana nk setanding ngan blog2 fames-mames yg lain2 tu. tp aku try je masuk atas nasihat kawan2. Insyaallah klau ada rezki ada la tol x? rezki Allah bebila je bole dpt asalkan ada usaha yg konsisten kan kan kan? actually, ada beberapa kategori yg aku terrrrjoin macam..
So, klau u'olz sudi vote tok Papa Gosip aku sgt sgt sgt ler berbesar hati. Tuhan je bole balas jasa baek u'olz. xdela merintih nk soh vote tp mintak sepakat kwn2 & sape2 yg baca entry kat Papa Gosip ni TOLONG vote kat suma kategori yg aku senaraikan kat atas td tu (malu nyer mintak tlg org) sob3!!

Cara nk vote (jeng jeng jengggg) tadaaaaa..

1)      Pergi ke website www.wwwow.my
2)      Pastu log-in guna FB account (allow application)
3)      Pastu click “categories”
4)      Semua kategori tu akan ditunjukkan dlm satu page
5)      Click mana2 lima kategori yg aku join tu bole?
6)      Tgk bwh ckit ada button”vote now!”
7)      Xjmp blog aku, search name cam kat atas td.
8)      Masukkan CAPTCHA. tulisan belit2 tu..
9)      Sehari bole vote SEKALI je tok setiap kategori.
10)    Nk vote lg tgu hari berikut nyer.
11)    Pls vote rank plg TINGGI k?
12)    Lagi KECIK nilai angka lg baek.
ATAU
(korang click je link vote kat sebelah kanan blog aku ni..nampak x? tgk atas ckit..hehe) 


PS: tima kaseh r kawan2. love u'olz. xmenang pun xpe. cuma nk bersaing secara sihat ngan blogger2 yg lain serta nk cari pengalaman je. klau menang salah satu kategori dh syukur sgt2. rezki lbh kaedah nyer. amin!! adios sabombas!!

4 Komen Letop!!:

Edy Fee said...

meletup la ko vin..masuk contest la pulak.///all the best!

Alvin Shah said...

edy: bkn meletop kebaboom sgt pn..ni kwn2 yg soh vin try masuk..bkn nk test market bagai, cuma nk bersaing secara sihat ngan blogger yg ada..rmi sgt otai2 blogger yg join sama..rasa kecik sgt but i'll do my best..insyaallah.. vote 4 Papa Gosip k..haha!!

Ariz Abdullah said...

x geti nk undi la papa fish...eh papa gosip..hihihihi

Alvin Shah said...

abg ariz: papa fisha sgttttt kan? siot je..haha!! skrang system down..so since pagi td mmg xbole nk vote..ala, vin dh senangkn keje abg kot..vin br je letak link tok vote kat sebelah kanan blog ni..tgk atas ckit mst ada 5 kategori tu..so abg click jela ok? hehe..
tp kena vote secara konsisten sbb rmi yg join..ala2 akademi fantasia la ni..haha!! lupa vote jatuh menjunam..huhu!!

Post a Comment

Gosip lain klau u'olz nk baca!!


.