السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (sejuk perot mak ngandong)

Muar, Johor, Malaysia
jangan cuak bila u’olz rasa nk dtg lepak kat Papa Gosip ni ok? ala, skali-skala nak gosip b'bakul2 apa la salah nyer kannnn? cam xbiasa je. puiiiii..!! Papa Gosip ni bkn nk gosip benda2 tak berfaedah gitu, kita kat sini gosip benda baik2 je. so, no worries la klau tetiba rasa dosa u’olz tu penuh satu tempayan bila dtg sini. xde makna nyer!! kita nk tegakkan kebenaran gitu. tp style/cara penulisan aku kat sini mmg gler2 ckit. dlm blog je. kat luar cam biasa je. Woi sana, woi sini..haha!! aku pn msh BARU dlm dunia beblog ni. so segala tunjuk ajar dari otai2 blogger sangat2 aku harapkan. baru beberape bulan aku create blog Papa Gosip ni. suka sgt menulis sbb bnyk jgk la pengalaman idup. so, just nk share ngan u’olz suma. sharing is caring gituuu. kelas ko maria!! ok la, enjoy ur reading here guys!! Silap salah or terkasar bahasa sepanjang u’olz baca entry kat sini aku susun 10 jari minta maaf ok? i’m cool..yeah!! bydeway, call me vin ok?

Friday, 6 May 2011

Tak bole la bangggg!!


L: “syg, bole tak bg abg pgg ckit?”
P: “tak bole la bangggg..”
L: “alaaa, pgg sipi2 pun jadi la. bole la eh? eh? eh?”
P: “tak bole la bangggg..”
L: “abg janji, kali ni je. xlama pn. pgg ckit je. geram la tgk!!”
P: tak bole la bangggg..”
L: bulat sungguh!! nmpk gebu plak tu!! mst lembut!! xpenah lg tau pgg. bole laaaaaa”
P: tak bole la bangggg..”
L: nafsu abg xbole control dh ni klau dh tgk dpn mata. mst lembut kan? please syg?”
P: tak bole la bangggggggggggggggggg!!
L: “ala syg ni, gurau pn xbole. dari td tahan nafsu tau. bau roti dlm oven tu sedap betol. bg la abg pgg tepung tu. lom pnh lg abg try tau uli tempung seumur idup abg”. mst lembut kan? uli elok2 bg nmpk bulat tau syg. baru menjadi “ROTI NAIK” tu..

                Elehhhh korang ni mst pikir lucah-mucah ler tu. baru nk stim2 la kaedah nyer? putus nafsu syahwat ko, haha!! jgn nk ngade2 eh!! but, cuba u’olz pikir jika situasi nk buat roti naik tu kita jadikan situasi jika BF korang nk menggatal ngan korang. well, korang nk buat pe klau camtu? pasrah & rela? terkedu? terkantat? atau..

1) Ko bg je ayat pedas mengugut!!

Dh b’buih mulot ko ckp “abg..jgn ler pgg2”, “abg, no kiss please?”, “abg, jgn la nakal2, xsuka la”, “abg, xmo la tiom2 ni”. aper kata ko ckp camni:

a)   Abg, dlm poket seluar saya ni ada cuka 150ml ngan pisau lipat RM0.50!! abg nk yg mana satu? klau nk pisau lipat biar saya tlg toreh2 smpi kering-kontang badan abg xde darah trus!! nak cuka? meh saya simbah smpi herot-berot mulot abg tu smpi cacat. esok daftar sbgi OKU ok? pilihan di tgn abg. sekian..
b)  Abg, ayah esah juara tomoi kampung. skali sepak trus koma 10 hari 10 mlm. pastu trus kojol. yg idup pun dlm 5% je. tu pun cacat nyawa2 ikan. kesian.. nk rasa tomoi siam ayah esah? bole je..

2) Ko get ready je!!

Klau dh nama pun jantan xreti bahasa klau ko ckp bahasa ibunda ke, bahasa tagalog ke, bahasa jawa ke, mmg jns xmkn saman punyer. so anda kena ler:

1)   Ada spray pepper!! xmampu beli? ko pergi dapur, amik je mana2 botol spray mini then ko sumbat je ngan air blender cili kering + lada hitam + air limau nipis + sedikit garam secukup rasa. tadaaaaa!! dh siap spray keselamatan tok u’olz!!
2)   Ada duit bnyk b’kepok2? beli je renjatan karen mini tu. jgn ko bwk main plak benda tu kat umah. kang kejung pulak mak ko tgh masak kat dapur tu. agak2 tgn BF ko merayap sepantas treler 16 tayar, ko bg je renjatan karen tu. konpem terkantat-kantat dia kat situ.. selamatttt

3) Ko bwk ler teman!!

Ni ler langkah plg selamat tapi nape letak no.3? ala saje je xbole? haha..

1)   Kan sng klau u’olz bwk teman ber2, ber3, ber4, atau bwk jela satu kmpg lg afdal hendak nyer. nak2 yg baru b'kapel-mapel ni. sure BF ko tau yg ko ni jns pompuan camner. jns jaga adab & maruah. xkan ler dia nk over sgt lbh2 lg klau dpn kwn ko ke, adik ko ke, sepupu ko ke atau sape2 jela. xgitu kak temah oiii?
2)   Nk lagi mujarab? ko angkut skali ayah ko bwk g dating. sure slamat u’olz!! awal2 dating dh jmp bapak mertua. kelas ko maria!!

4) Ko pekik sekuat hati!!

Yg ni pun sangat mustajab tok dicuba!! sore pompuan klau memekik mmg curlasss!! bagai petir belah langit!! nk tercabot nyawa sbb tekejot nyer pasal..

1)   Agak2 jari jemari kasar BF ko tu dh menjalar sana-sini cpt2 ler jerit sekuat hati. klau dia still go on jgk, ko naikkan lg volume kotak suara ko ya kak senah?
2)   Klau BF ko mintak maaf bila ko tgh memekik  tu, cpt2 ler cover line bila org rmi mula tgk korang berdua then ckp “sori suma.. td ada lipas besarrrr.. i geli.. eeeeee.. yek!!”


PS: ada bnyk cara lg yg u’olz bole wat. contoh cam blaja seni mempertahankn diri cam silat, karate, taekwando bagai. tp make sure jgn pki kain nk bukak silat tu nti. t’londeh plak kain u’olz tu nti. klau pegi dating tu pki jela seluar siap pki belt lg ok? ketat2 ckit pki.. haha!! pompuan kena jaga maruah sbb lelaki akan cuba dptkn dara korang then dh dpt blah camtu je. lelaki mana yg nk kawen yg dh xde dara? so pikir2 kan ler ya. adios sabombas!!

15 Komen Letop!!:

iryminBoyz said...

haha... da agak da ...

Alvin Shah said...

irymin: hehe..dah agak pe je? wekk!!

qiela said...

hehe..qila lau ade BF nnt dating nak bwak ayah laa..
haha..selamat siket..
skali die sentuh hilang kpale..HAHA :P

Alvin Shah said...

qiela: haha!! gigih bwk ayah kannn? mmg sopan santun ler BF qiela camtu..haha!! pijak semut pn xmati kata nyer..haha!!

Edy Fee said...

byk idea..lepas ni boleh buat buku resepi

Alvin Shah said...

edy: haha..berputar kepala otak ni cari idea..haha!! aneway thanx sbb sudi usha Papa Gosip..buat buku resepi? roti naik? blur2!! help help!!

qiela said...

hahaa..ealaa..slalu lau dpn org tue mmg pjak semut x mati..
tp lau blakang ayah qla nnt die pijak gajah pown leper tros gajah 2..haha :p

Alvin Shah said...

qiela: biasa ler..manusia kannn? dh nama lelaki, mmg gatal abes..haha!! tp xsuma camtu..ada yg bole kawal nafsu. tp pompuan jgn ler naikkan nafsu pki sexy2 plak..ceh!! haha..

Masz Ahmad said...

love it!:)

Alvin Shah said...

masz: TQ sbb like entry ni..keep on support Papa Gosip k.. :P

nurbasyiruain said...

like it.. panduan yang bernas!! hoho! :)

Alvin Shah said...

nurbasyiruain: haha..jgn xfollow segala pesan2 patik kata atas tu..huhu

Edy Fee said...

aku rindu post yg mcm ni.hehe skrg lebih kpada tutorial blog ko vin.hehehehe

Edy Fee said...

mana update yg i pad tu.tak jumpa pon

Anonymous said...

Lorr..hahah xcube nih xtau http://bit.ly/157Fhur

Post a Comment

Gosip lain klau u'olz nk baca!!


.