السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (sejuk perot mak ngandong)

Muar, Johor, Malaysia
jangan cuak bila u’olz rasa nk dtg lepak kat Papa Gosip ni ok? ala, skali-skala nak gosip b'bakul2 apa la salah nyer kannnn? cam xbiasa je. puiiiii..!! Papa Gosip ni bkn nk gosip benda2 tak berfaedah gitu, kita kat sini gosip benda baik2 je. so, no worries la klau tetiba rasa dosa u’olz tu penuh satu tempayan bila dtg sini. xde makna nyer!! kita nk tegakkan kebenaran gitu. tp style/cara penulisan aku kat sini mmg gler2 ckit. dlm blog je. kat luar cam biasa je. Woi sana, woi sini..haha!! aku pn msh BARU dlm dunia beblog ni. so segala tunjuk ajar dari otai2 blogger sangat2 aku harapkan. baru beberape bulan aku create blog Papa Gosip ni. suka sgt menulis sbb bnyk jgk la pengalaman idup. so, just nk share ngan u’olz suma. sharing is caring gituuu. kelas ko maria!! ok la, enjoy ur reading here guys!! Silap salah or terkasar bahasa sepanjang u’olz baca entry kat sini aku susun 10 jari minta maaf ok? i’m cool..yeah!! bydeway, call me vin ok?

Tuesday, 28 December 2010

De soSIAL network


           Sumpah ngantok gler bijik mata aku ni (bgn tido lmbt) tp sbb korang nyer pasal yg msh xb'bulu seblah mata xbole pndg gitu (ayat mak2 sgt) sbb msh gigih usha blog aku ni so aku celikkan jgk ler bijik mata ni ke tahap maksimum.nsb baek mata ni still dok elok2 kat soket nyer xt'jojol lg.opss, camner ley lupa ni u'olz?benda penting ni, tp lupa plak kita nk ckp. haaaaaa salam 1 cendawan Dr.Rozmey!! mengingati dirimu cukup membuatkn aku sembelit selama seminggu..

           Gosip arini maybe suma org dh tau tp dulik aper aku?aku nak tls jgk!! wekkkkk!! dulu zaman2 jahiliah kita ala2 adeq2 baru nk up gitu mostly korang ada acc Friendster kannnn? tp xtermasuk aku ler sbb aku mmg xde Friendster.makin korang beso makin nk up so merantau lak g MySpace.time tu MS mmg tip top letop gedebas gedebus.punya la best dok layan MS tu smpi aku dh ada 9,000 kwn!! tp rmi jgk org lain yg dh der lbh 10 ghibu frens.ala tu mst dok gigih add2 org ler tu (jelez plak!!) haha!! pastu mula ler ada Tagged & Facebook. baru ler kita2 yg dh jd abg2 & akak2 ni merantau plak g Facebook.sape soh MS tukar baru jd MySpace 3.0!! aku suka MS 1.0 & 2.0!! yg latest ni ya rabbi, punya ler lembab cam sipot sedot!! WTH??? cinabeng punya Tom!!

           Okey2 aku sbnr nyer xhingin nak citer sejarah suma soSIAL network ni. ni haaaa nk share soSIAL prob sbb ada benda alah ni suma. wahhhhh mentang2 bole kenal suma org kat muka bumi ni kemain gigih lg korang ek add org sana add org sini kannn? tgk jantan ensem ckit add.tgk gegurl cun melecun b'kobar2 nk add.klau nmpk yg tayang body ckit xkira ler jantan tino, lg laju bedesup-desup korang add kan? (opss terasa plak aku..hehe).haaaa meh sini meh aku share prob2 yg org slalu wat kat laman soSIAL ni..jeng jeng jengggggg..!!

1) Cari pasangan..

           Elehhhhh jgn pura2 eh nk nafikan benda alah ni eh kang aku lempang sekor2 baru tau. haaaa yela aku pn ngaku aku pn kekadang ada t'fall in love ngan someone kat FB @ MS ni.yela manusia mana bole tahan nafsu nk b'cinta tol x? tp yg over nyer perghhhh dh suka2 kat laman soSIAL ni so apa lg ajak jmp la kannn? "u,nti kt jmp nak? jmp kat "tasek" (tok dak2 gay)..haha!! "u,nti kt jmp nak? i amik u kat umah ok? umah u kat mana? (tok dak2 str8)..haha!! "u,nti kt jmp nak? i dtg umah u ujung mgu ni..bole kt lepak2 (tok dak2 gay jgk)..haha!! "u,bg la no fon, tp u jgn bg org lain no fon i kat org lain eh..i cayekan u" (tok dak2 str8 & gay)..haha!! mcm2 lg ler ayat skema yg slalu kt dgr or PENAH korang ckp jgk kannnnn?baik ko ngaku!! klau jmp setakat gitu2 je xpe.yg xbole blah yg miang tu xksh laki ke tino, suma sama je.mostly lelaki la yg wat step lu, tp ada je gegurl yg lbh2.so apa lg, bermula la aksi terlarang ehem ehem ah ah ah tu.projek baekkkkkk punyer!! org pompuan ni bodo gak, ko tau kan lelaki ni klau ajak ehem ehem ktorg xde nmpk kesan.korang tu yg nmpk kesan.plg ketara ko ngandong la apa lg.so jgn jd bebal g layan jantan keparat semata2 sbb nafsu je.kan dh payah.klau ko rela tu hak ko ler,tp yg kena paksa camner? kena drugs then kena rogol? tau2 dh lobos? haaa padan ler muka.gatal sgt..huh!!

2) Tayang body.. (sori 18SX ckit)

           Alaaaa benda yg biasa jd kat laman soSIAL ni.yg jantan xpela sbb bkn aurat pn nk tayang dada sasa or dada kremping ke.org pompuan ni pn sama naik jgk pe kes? pki skirt pendek nk mampos pastu berani maut plak posing pki coli kaler merah sexy la, itam menawan la, pelangi ceria la bagai. dh xreti2 nk tutup aurat ke kak gayah oiii? ko tu bkn lelaki nk tayang2 sgt bdn ko. (tp ni xtermasuk lelaki yg posing pki spentot atau boxer sendat - ni pn golongan bebal jgk). xmampu nk beli kain eh? kat Kamdar tu kemain bnyk lg kain pegi ler beli brape ela ko nak pun.adehhhh!! haaaaa bkn gegurl je yg over tp yg jantan pn sama.mmg la tayang badan tu xsalah sbb bkn aurat selagi xnmpk dari paras pusat smpi ke lutut.tp jenis mamat yg jns pki boxer sendat or pki spentot ni. elehhhh ko ingat ko punya tutttttttttt tu beso sgt ke? kecik cam jari telunjuk aku je ada r.ada hati nk tayang2. klau beso cam kayu balak nk bangga tu phm la sbb dia je beso camtu kot..!! opss sblm tu, korang pnh tgk jantan yg posing bogel tp tutup "tut tut" dia pki tgn je? haaaa tu lg ler, baik ko join pornografi trus.xde keje ler tu tunjuk2 bulu jembut kat org.muntah darah aku!!yucks!! huh!!

3) Ketupat gendang..

           Pe benda tu? tu org2 kmpg ckp klau nk ngumpat.."haaaa kiah,ko tgh wat ketupat gendang ke?" haha!! ni mmg slalu gak jd.klau ada benda xpuas hati je mula la nk ngumpat kaw2 kat FB or MS. tls status pnjg b'jela2 sumpah seranah org tu org ni soh org lain baca n bajet harapkn org lain komen blk status ko tu tok lepaskan geram.klau org yg ko kutok tu t'baca status tu walaupun ko xmention nama,ko rasa puas ati gler kan? elok2 tmpt ni nk cari kwn trus tkr jd tmpt medan ngumpat korang.bgs ler tu sama2 pimpin tgn lompat dlm neraka ok? xcukup ngumpat kat wall post, ngumpat plak kat inbox invite org2 t'tentu dlm inbox tu join geng2 ketupat gendang ko kannnn.eh mls la nk layan org mulot hawau ni.tau nk ngumpat sbb tu idup ko xpenah aman.tobat nasuha jela kang mati itam plak mayat ko..huh!!

4) Tempat tok curang..

           Majority mst support idea ni.yes, mmg laman soSIAL ni tmpt plg mudah kapel korang wat taik. curang bebila je bole jd. klau dh ada beribu2 kwn kat FB or MS tambah2 plak rmi yg muka letop, mmg cair ler ati tgk geram je rasa. mmg kapel yg jns camni mmg pandai ngayat. mulot manis ya ampunnnn.bila ko tanya ada gatal2 ngan sesape x? laju je jwb xde..u la satu2 nyer b'takhta di hati i..sumpah i xde nakal2 ngan org lain..i xsuka la layan org lain sbb i dah kapel ngan u dan bla bla bla.mcm2 ler kita dgr tp kat blkg dlm inbox b'sepah msg skandal2.siap kapel 2-3 org dlm satu2 masa. aku ada kwn sekelas kat uitm sem lps. dia xtau BF dia tu kapel ngan org lain time awal2 sem lps. klau tgk,wahhhhh diaorg la sweet kapel sbb dh lama kapel sejak part 1 or part 2 aku xsure. GF dia tu dak kelas aku. klau dia tau BF dia layan gurl lain (tp gurl tu mmg cun gler!!) mst fon blackberry, kerusi dewan kuliah, meja kelas abes dia lempar kat muka BF dia tu (ni hint sbnr nyer sbb tu aku ada sebut blackberry - xrmi dak2 kelas aku yg pki blackberry) haha!!

PS: ni ler antara prob2 yg slalu jadi kat soSIAL network ni. bnyk lg ler cuma aku xlarat plak nk tls lg dowh.lengoh dh jari jemari aku yg kiut miut ni.so hati2 ler jgn wat (4) perkara yg aku dh sebut td.ingat pesan cikgu merangkap ustaz alvin shah ni.xmo nakal2 & jgn jd jembalang kat soSIAL web ni ok? kang aku sekeh sekor2 br tau.cewah yo yo oh je aku ni..haha!! ala aku pesan2 je kat korang.nk dgr ke xnk dgr tu hak korang.ok bye2 adios sabombas.mau mandi sbb xmandi lg ni..haha!! wekkkk mahsam!! (opss t'kutok diri sndr plak).whatever la kak gayah oiii..ahaks!!

6 Komen Letop!!:

Nurul Afiqah said...

OMG! tlongla jgn ade premuan yg mudah terpedaye nie kan? rosak2...

Alvin Shah said...

nurul: tu la pasal..bkn nk kata kita ni baik nk tegur2 org just kita pesan2 je..nk ikot ke xnk tu t'pulang la.well,de prob is ada je gegurl camtu..

Qiela Amin said...

hm...
qiela x t'libat pun dlm 4 tu...
cuma no.3 tu curious skit2..
hehehe..
*pdhal kne dr sndiri..

Alvin Shah said...

qiela: haha..terasa jgk la ni? sabo eh saboooo!!

qiela said...

hahaa..
so berhati2 lah kalau nak bersoSIAL nie kan vin
hehee..sbagai kawan bole psan2 jewp..btol x..
lau x nak dgr n dah jdi kat dri sendri 2 kne tanggung sndri lah..

Alvin Shah said...

qiela: tau xpe..dok gatal nk bersoSIAL pesal ntah..last2 naru nk nyesal..otak letak kat bontot camtu ler gaya nyer..(tgh geram emo ni)..haha!!

Post a Comment

Gosip lain klau u'olz nk baca!!


.