السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (sejuk perot mak ngandong)

Muar, Johor, Malaysia
jangan cuak bila u’olz rasa nk dtg lepak kat Papa Gosip ni ok? ala, skali-skala nak gosip b'bakul2 apa la salah nyer kannnn? cam xbiasa je. puiiiii..!! Papa Gosip ni bkn nk gosip benda2 tak berfaedah gitu, kita kat sini gosip benda baik2 je. so, no worries la klau tetiba rasa dosa u’olz tu penuh satu tempayan bila dtg sini. xde makna nyer!! kita nk tegakkan kebenaran gitu. tp style/cara penulisan aku kat sini mmg gler2 ckit. dlm blog je. kat luar cam biasa je. Woi sana, woi sini..haha!! aku pn msh BARU dlm dunia beblog ni. so segala tunjuk ajar dari otai2 blogger sangat2 aku harapkan. baru beberape bulan aku create blog Papa Gosip ni. suka sgt menulis sbb bnyk jgk la pengalaman idup. so, just nk share ngan u’olz suma. sharing is caring gituuu. kelas ko maria!! ok la, enjoy ur reading here guys!! Silap salah or terkasar bahasa sepanjang u’olz baca entry kat sini aku susun 10 jari minta maaf ok? i’m cool..yeah!! bydeway, call me vin ok?

Sunday, 19 December 2010

Teruna & Dara berlaga-laga?

           Salam 1 "cendawan" u'olz!! (tersedak-sedak Dr.Rozmey 40 juta kita tu - haaaa tu la sape soh ko g wat style rambut cendawan) kan dh fames ngan cendawan haha!! ok2 kita lupakan pasal cendawan Dr.Rozmey tu ok?aku yakin mst korang ingat arini aku nk citer pasal sex kan? (ke aku sorang je yg pikir camtu? – t’sengih2 sambil meleleh air liur aku ni tau..hehe!!) klau betol la korang pikir camtu sbb tgk entry arini ala2 lucah ariel peterporn gitu, sumpah mmg keji lg terkutok khurafat hotak korang..xde makna nyer aku nk citer benda alah tu kat sini laaaa.benda tu klau xajo pn suma dh tau..expert bab2 munakahat ni kannnn?ahaks!! arini citer light2 je.sblm ni dh citer pasal hantu la,sugar mommy la,"ehem ehem" la (suka la tu)..so arini kita nk tgk apa yg si teruna dan si dara tu berlaga2..erk!! weyh,bkn berlaga2 "benda" tu laaa..itu je ko pikir ek? berlaga2 tu maksud nyer apa yg teruna selalu wat tapi dara xsuka wat dan sebalik nyer..phm?blur lg? pending la ko!! nyampah!!

            Suma org tau bnyk perbezaan diantara org jantan ngan pompuan ni selain daripada perbezaan dari segi fizikal kan? ("ehem ehem" di bwh dan "ehem ehem" di atas) haha!! kita nk tgk perbezaan dari segi sifat atau tingkah laku antara 2 spesis homosapien ni.mmg best banding beza ni weyh.walaupun aku lelaki tp aku xnk ada bias atau prejudis asyik2 nk sokong lelaki je.tak tak..aku adil ok.mana betol aku ckp,mana xbetol aku betolkan (ustaz alvin shah mula memberi tazkirah subuh nyer bla bla bla)..org jantan ni mmg kasar ckit daripada org pompuan.lain la jentayu,itu xkira ok..meh aku share mana2 info yg org pompuan xtau ttg lelaki ni.so after dh baca entry ni ya cik kak,rajen2 la pegi sound bf ko ke..laki ko ke..duda ko ke sape2 jela asalkn dia tu lelaki plus info2 lain yg maybe org pompuan xtau..jeng jeng jenggggg..!!

            Lelaki ni klau bgn pagi mst ermmmm ala malu la nk ckp..(phm2 jela)..alaaaa yg tu tu..yg tuuuuu hehe!! (lucah la plak).lelaki ni klau bgn pagi jarang nk mampos kemas katil.org pompuan mostly akan kemas katil sebelum or selepas mandi.bau bantal ngan cadar tilam plak jgn ckp la.bacin kemain lg siot.aku pn xtau sbb apa bole plak la ek tahan lobang idong lelaki ni (terasa siot)..!! org pompuan gigih ni g beli febreeze spray cam org gila smpi basah2 tilam ko.lelaki xksh,asal dpt landing tok tido je dh cukup..bau tolak tepi.pastu plak,spentot jgn ckp la.t'gantung2 sana sini dlm bilik lagi2 kat universiti.kat umah lg la,tido selamba dek je bila muka tu sebelah spentot.mcm wangi sgt je ek?masam kemain lg tp wat xtau je muka ko.kuis2 pki kaki je tolak tepi je gitu.tu je.org pompuan lak mostly angkat panties yg hot kaler merah menyala dan jarang2 tu bg kumpul n masukkn dlm bakul or kumpul kat satu tmpt.adehhhhh pemalas tol lelaki ni.tido mcm kerbau dh..haha!!

            Bila time mandi plak,org lelaki ni mostly mandi xlama seh.sumpah roommate aku 2 min je dh siap mandi.basuh ketiak je kot..haha!!tapi ada jgk lelaki yg mandi lama ckit n proper.siap sabun n syampoo la bagai.tp klau dh terlebih lama plak dlm bilik air tu,keluar bilik air plak tetiba sabun buku Lux or May tu tetiba dh tgl separuh,shower gel dh tgl ckit, syampoo tetiba dh abes so phm2 jela..(pelincir opss!!).org pompuan ni mandi proper.klau bole nk mandi smpi kecut2 badan ko kannnn..gigih korang ni ek?ada jgk org pompuan yg mandi kejap.mst xlaku ko kan?xde sape nk kat ko.mandi pn ala kadar jela takat cuci ketiak,cuci celah kelengkang la bagai dh siap!!ko wangi ke busuk sapah xpandang..haha!!

            Bab bersiap lak ok?yg ni org pompuan mst kena.lelaki slamat..haha!!org pompuan klau nk b'siap.ya ampun,mmg aku menyirap siot.cam tuttttt tau x..lembab nk mampos.ko buat apa je? dh tau mandi lembab,siap2 tu jgn la lama sgt.org lelaki ni xsuka menunggu org pompuan bersiap.mendidih je darah ni tau x!!"abg,kejap eh lg 5 minit,5 minit je abg" (setengah jam kendian baru siap),"i dh nk siap dh ni, u tgu dlm kete" (smpi abes air bateri kete tgu ko masuk kete), "abg ada jmp pin tudung tipah x?" (ko yg pki ko tanya laki ko plak)..aku sekeh jgk org pompuan ni kang.haha!!tp org lelaki b'siap laju,sempoi n simple je..ktorg setakat kesat2 rmbt bg kering,tonyoh deodorant,sarung seluar ngan baju,pastu tenyeh ckit minyak rmbt or gel ke apa ke,sikat rmbt sambil wat muka bajet ensem dpn cermin pastu spray perfume siap!!sng kan?org pompuan mmg leceh!!

            Bila ada free time pn sama.yg ni org pompuan kena jgk..lelaki slamat..haha!! bila ada free time je hamboi cik kak kita jd "kak nam" sgt..pot pet pot pet je ko. "eh kiah ko tau si tut tut tu,dia tu suka wat nasi kangkang..","ehhhh lawa baju ko nyah,beli kat mana je? harga murah x? ada sale lg x?","eh ko ni xnk ke tempah kuih2 kat aku?aku jual murah je,beli la (paksa2 plak), "mlm ni ko masak apa je kiah?aku dh xtau nk masak apa la kiah.ari2 masak benda sama je".haaaaa yg tu antara perbualan kak nam kita seharian ya..yg ni lelaki pulak.."sekom ji,lama xnmpk?sht? alhmdlh la aji sht,dok mana skrang?","ello bro,pe cer skrang?lama xnmpk btg idong ko bro?" "smlm lwn bola menyirap aku tgk..smpi abes masa 0-0 je","ko bila nak kawennnnn?aku dh ada 3 anak dh ni tgu ko kawen tapi xkawen2.." (tgk perbezaan perbualan lelaki ngan pompuan..haha!! pompuan suma benda nk gosip.tu la ni la..lelaki just citer isu semasa dan b'bual kosong tanya kbr n citer terbaru bila dh lama xjmp)..huh!!

            Ok satu hal je lelaki ngan pompuan ni sehati sejiwa..2-2 sama je perangai..bila mlm menjelma jeng jeng jenggg..haha!! (yg dh sah b'kawen je)..ohhh bila aku nk citer bab kawen2 ni terjojol bijik mata korang ek? xpela dh beso kan?baca jela..haha!! "ermmm abanggggg.. esah rasa esah nak la".. laki jwb "esah nk aper?ohhh nk tuttttt eh? nakal.." pompuan jwb "alooohhh abg niiii..nakal ngan abg je" (tetiba bilik gelap..katil bergegar..haha!!)..fullstop!! (jgn stim eh..terajang ko kang)..muahaha!!

PS: bnyk lg la perbezaan antara lelaki ngan pompuan ni..tp rasa nyer dh over panjang dh aku tls ni.juling plak nti bijik mata korang nk baca.so klau respon tok entry ni ok,aku sambung tok siri ke-2 kemudian bila masa sesuai ok?so xksh la ko tu lelaki ke pompuan masing2 ada kelebihan & kekurangan..tuhan xciptakan sesuatu ngan sia2..masing2 ada fungsi & tggjwb masing2.so terima n syukur je apa yg ada ok? (pesal la ek tiap2 kali nk ending aku bg tazkirah? ala2 ustaz la sgttt) hehe!!

19 Komen Letop!!:

aqilah said...

lelaki ni mmg pemalas gler...pompuan yg rjn giler2....lelaki ni kalau wt keje semuenye nk cpt..,tp semuenye x smprne..kahkahkah..jgn terase lah lelaki yg bce komen ny ye..pas2 lelaki ny biase bgn tido msti lmbt...(',')

Alvin Shah said...

aqilah: bgs la u ni..tiap kali ada entry baru mst u org 1st yg komen..i loike..!!haha
wahhhh siap tambah2 lak nk ngutok laki eh?haha..nk kena org pompuan ni..ahaks!!

aqilah said...

sbb vin pnye blog ny best sgt..tu yg i komen vin dulu...i ade bace 1 blog ny,asyk pompuan je yg kene kutuk...ny x leh jd ny...dah mrh dah ni...errgggg!!!

Alvin Shah said...

aqilah: haha..yela2 tima kaceh coz sudi komen dulu..gigih adik2 skrang ni..haha!!
blog mana tu? bg link..nk gak usha..pe je dia ngutok gurl sgt2 tu..

Kaki Nyoknyak said...

laki kalau sayg kat org..dye tak cakap..dye wat sesuatu..tak kesah la bg adiah ke hape ke...tp kalau perempuan ya rabbii....nk kne ckap i love u lah..miss u lah ape lah bagai..haha..kdg kalau dah bg sesuatu ke ble laki tak ckap ape yg dorg pk mule rr tarek muke la ape la..cakap spesies adam ni x syg dye arr..mcm2..eloo!!kalau kami ni x sayang tak de lah kami ni bak bersedekah kat korg..coklat la..tdy bear kaler cokelet la..ape la bagaii..haha..so kesimpulannye..pompuan ni x pk pnjg..pastu main pkai lepas je ape yg dorg nmpak or dgar..bknnye nk pk dalam2 dulu..
hahahaha
tett!!!

aimi fairuz said...

mak aih..die pnye ayt xley blah..lampau thp gaban nie..xsume gurlz lembap k..kitowng jge pnmpilan&kecntikn sbb uh lmbt..

Kaki Nyoknyak said...

x semue lah pompuan mcm tu..tp kbnyakannye same je sume...tension ktog as laki nie..laen kali nk ble gajet yg mcm rantai tu pakai kan kan pompuan bio ktorg yg laki ni leh taw ape yg pompuan ni nak..
hahahah

Alvin Shah said...

hoi korang berdua ni..gado2 lak ek? 2-2 aku laga2 kan kepala kang nak..ishk!! xbaca entry smpi abes ke? kang dh ckp 2-2 ada kelebihan n kekurangan masing2..so terima jela..xyah bersungut..kekadang lelaki teruk,kekadang gurl plak..2-2 sama je.ok?

Kaki Nyoknyak said...

alah..
gado2 manje tak salah..hahahhaa
kan aimi kan..??
:)

aimi fairuz said...

tol2..skali skale..hahaha..

aqilah said...

hehe..adk2?(padahal umo aqilah skrg da 15 thn..)okeylah..,esok aqilah lah org yg last komen vin ye...nnt kalau aqilah org 1st,,vin bosan lak..tol ark??asyik name aqilah je yg 1st komen vin dulu...=)k Dr.Rozmey..,eh,eh,slh lak..,k vin...=P

Alvin Shah said...

aqilah: 15? kecik r tu..adeq2 lg tu..haha!! vin lg tua..23 kot..huhu!! ala jgn camtu..komen la org 1st..baru vin smgt nk tgk blog tiap2 ari..bole eh?huhu

aqilah said...

ye 15 thn..x lame agy nk amek result PMR...tkot gler...okey,t aqilah lah org 1st yg komen vin ye...vin 23?x lah tua sgt...=D

aimi fairuz said...

jngn mrh2 yer vin..nnti mkin tue lak muke 2..hahaha..lau vin jd hakim k gak..huhu..>:]<

qiela said...

hahahahaha
penat hahh eden gelak kan entry nie hahh
x larat dah nak guling2..
hehee...
same jewk due2..
tp yg x than nyewp yg mule2 2..
bole lak tdow ngan keadaan cam 2 erk lelaki nieyh
haha..btol kew vin??vin mcm 2 x??haha
aiyooo..hrap dpat la laki tdow sopan sket..hehehe..

Alvin Shah said...

qiela: baek2 t'tanggal rahang u qila..gelak sgt2 xhengat dunia..haha!! mmg tol pn lelaki jns xksh klau bab2 tido ni.asal dpt landing cukup.bau kepam ke,spentot atas muka ke bla bla bla xksh sgt..tp xla suma camtu..but MOSTLY!!haha..

Alvin Shah said...

aqilah: camner result PMR u?share2 la kat sini..huhu!!

Alvin Shah said...

aimi: mmg tua pun.haha!!jd hakim?sbb?

MiZz ChOcOLaTe said...

kitowangkn gado..so,,vin ar jd hakim nyer..hahaha..x ar tue sngt..bwu 23 kn lom 32 lg..huhu..

Post a Comment

Gosip lain klau u'olz nk baca!!


.