السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (sejuk perot mak ngandong)

Muar, Johor, Malaysia
jangan cuak bila u’olz rasa nk dtg lepak kat Papa Gosip ni ok? ala, skali-skala nak gosip b'bakul2 apa la salah nyer kannnn? cam xbiasa je. puiiiii..!! Papa Gosip ni bkn nk gosip benda2 tak berfaedah gitu, kita kat sini gosip benda baik2 je. so, no worries la klau tetiba rasa dosa u’olz tu penuh satu tempayan bila dtg sini. xde makna nyer!! kita nk tegakkan kebenaran gitu. tp style/cara penulisan aku kat sini mmg gler2 ckit. dlm blog je. kat luar cam biasa je. Woi sana, woi sini..haha!! aku pn msh BARU dlm dunia beblog ni. so segala tunjuk ajar dari otai2 blogger sangat2 aku harapkan. baru beberape bulan aku create blog Papa Gosip ni. suka sgt menulis sbb bnyk jgk la pengalaman idup. so, just nk share ngan u’olz suma. sharing is caring gituuu. kelas ko maria!! ok la, enjoy ur reading here guys!! Silap salah or terkasar bahasa sepanjang u’olz baca entry kat sini aku susun 10 jari minta maaf ok? i’m cool..yeah!! bydeway, call me vin ok?

Friday, 31 December 2010

Just 4 You

           Tanggal 31.12.2010, last day tok tahun 2010.dh nmpk dh kak gayah tgh gigih gantung kelendar 2011 kat dinding umah dia tu..haha!! entry arini aku rasa sgt sgt sgt special sbb entry ni khas aku tujukan kat korang suma yg setia xjemu-jemu dok usha blog Papa Gosip sejak ia mula diwujudkan pada 11.12.2010 (adeq-adeq baru nk up gigih beblog) smpi la dh nk masuk tahun baru xlama lg (esok je pun..hehe).so aku dedicate entry arini tok sape2 yg sudi click tgk Papa Gosip n sape2 yg sudi jd follower aku.TQ soooooo much!!xde apa nk ckp just wanna wish u'olz HEPI NEW YEAR, tanam azam baru tok tahun baru nti, murah rezki u'olz suma, panjang umo, sukses slalu dannnnnnnnn jgn lupa usha blog Papa Gosip bebila korang rasa bosan n sudi k!!

           Kat bwh ni ada beberapa org yg t'mampu aku cari kat dlm inbox Facebook, wall post Facebook, komen2 kat entry2 aku sblm ni serta kat chatbox kat blog Papa Gosip.sori r jika ada yg ada aku lupa nk selitkn sekali sbb maybe aku terlepas pandang or xsempat nk korek check tiap2 wall post.lengoh gler jari aku nk kena click bnyk2 kali..haha!! aneway, i LOVE u'olz suma. hepi 2011 guys!! yeahhhh!!
 
SHAFIZA ZARRA - vin..bravo!thankz 4 showing me ur blog..kalu xsruh sy xbka blog vin sbb sy igtkn pyh..lps tgk wow..mmg spcial,create ur own style..fuhh..papa gsip kalu msuk cmpttion blog ada chnce mng u..:) mmg bez le vin...thniah..keep it up,better n better 2 day n day.
 
AMELIA AZMI - Saya selalu baca blog abg sb saya dah lama follow.abg mmg hebat la! salute pun ada! Berani kan abg tulis entries yg panas cm uh?bukan setakat kirtik jew.tapi dah kutuk tahap karma tuh! haha..but respect la kat abg Alvin!

NADIERA - hai vin baru nak usha usha blog vin . Lepas ni nadiera jadi peminat no satu vin lah . Serius blog vin ni best gila enjoy bace.

AQILAH MOHAMAD - vin msok la competition 2..hehee..sesaje kan..lau x mng x pewk laa..lau mng ok what..hahaha..ag pown blog vin best..siyes x tpu..haha.

NORHASYIMAH BT ABDULLAH SYIMA - hahaha vin...tjuk ari nih mmg meletop gedebas de mampos siot..hahaha...lg2 tang yg molot puaka..eh vin..u x trase sndiri ke...hahaha...jgn mrh vin..u tuh comel..klu mrh nnt da mcm si 1 cndawan lak...adios.

MIE SYAHMI - bestla blog papa gosip..klakar pun ade..keep it up..mama gosip x de kew?ahhaha.

MUHAMMAD ADIB NAZHAN KHAMSAH - wei2 . ak suke ar. salam satu cendawan kau tu. blog ko best. hhaha ! :D

AMIRA HALIM - wah, best giler la bace entry kat blog vin nyh, , hehe, ,stuju sngat ngan ap yng diperkatakan tuh.
 
SERI KANDI - tgh menghadap blog vin skali la nie yg glamor gitu, hahaha...gempak 2 blog vin mmg gedebas gedebus,huhuhu.

IFA AZIFA - blog warne warniii !

HAIRUL ABU SAMAH - huhu syok gak lu punya blog.

WANRYAN WANEVAN - very2 gd.. nice..boleh jd paparazzi la..hahahaha..or reporter.
 
NURR ASHIKIN - haha, funny-2 tp yg vin tulis kt blog tu mmg betul-2 berisi , fav♥ lah isi-isi dlm blog tu. esok post lg entry yg power-2 meletop tahu vin !!

NURUL AREFIQAH - thanx approve abg alvin ! sye dah follow...follow me back yah ! btw blog abg vin best!!funny sngat2...HAHA..nk mletup prot bace...=D

CAPIKTENGAH MAINGAME - HAHA!oke2..asal kn aty puas..HUHU..truskn usaha anda..ad gak bnde nak bace time xley tdo..HUHU

NURUL IZZATY NASRI - blog vin meletop! haha! zaty follow vin nye but vin pown kene follow blog zaty? amacam? haha

ضوم عباد - smart blog 2.. thumb's up! ♥ :D..mmg terbaek larh! rajin plk Vin kn nk update tiap2 ari? tp mmg cmtuh pn kan? heee~ ♥

EDYFEE - hahaha....post kali ni mmg up to dtae...sesuai larh..haha..mnarik isi dia..n boley wat people thinking,,hurmm 1st pargph pon dah layan..haha..good job vin chaiyok2!
 
CINDA - HEHE ;D..oraitee , oraitee..cntekk bLog youu..ekkekeeke :D

CKIN DAYAH - da usha kot..mmg terbek la..kaki gosip ek?? igt kn gal cm i je mnt gosip..hahaha!! troskn bergosip..dosa 2bakul pe slh nye tmbh berbakul2 ag kn kn kn?? hahahaha!!

NABILA OMAR - best la...abel da baca.

MEYME CHP'UL - nice blog..tnx 4 appve.

WAN SHUKRI - da bce sume da...s0nok ngat..tenkiu...^_^

AZURA - cun seh blog vin..d best..huhu.

MADIHAH - like...byk celotehnye..he.

EMAN - i like ur blog...nice story.

MIZZ CHOCOLATE - best ar entry ari nie..klaka pown ade.

QIELA AMIN - btw..like this entry...*double thumbs up.

DAYANGKU FADHI - beb..i like ur blog soooo much!!

AQILAH - vin pnye blog ny best sgt..tu yg i komen vin dulu.

AME - keep posting interesting stuffs . good luck ! ;)

FATIN NADIERA - best blog, enjoy bace -,-

EYKA NADIRA - i'd already follow ur blog. nice (:

NINA CULLEN -wow..papa gosip..best laa, interesting..n nice pic..hee

MOHD MIN - huhu min suke tapi min ne bkn slalu on9..xlarat nak g cc ari2..xpat la nak tgk blog vin ari2..

SYUQ - oit, x bad la..oke le2..slowly learning..aq mle2 bt blog dlu pon cm2 gk, xtw sgt..lme2 oke da.

ALIA AMIRA - hahaha..x tau nk menghuraikan...tpi memg okey la....haha.

NADIA - haha.kelaka gk bace..tp best2..btol pon ap yang ustaz alvin komen tuh.. mmg sokong 100%.

MUHAMMAD AIZAT - helehhh...kembang lah tu.hahaha..comot la sngat blog ni kan..(apahal aku emo nk mampos tetibe kat blog org ni) arrghhh.pduli hape hakuh..!!haha
 
PS: arini aku xde nk bg tazkirah cam biasa so just nk ucap HEPI NEW YEAR 2011..!! actually aku xtau nk jelaskn camner bertapa aku hargai sgt2 kat korang suma yg support blog Papa Gosip from the beginning until now.hope korang trus support blog yg comot ni ok tok tahun2 yg mendtg.aku doakan korang hanya yg terbaik dlm idup n hope jgk walaupun kita hanya b'temu secara online (FB, MS, YM, TWITTER, BLOG) aku harap kita ttp kwn smpi akhir hayat (insyaallah).bydeway, sebelum tu jom kt layan video clip lagu The New Year's Anthem oleh makcik Mariah Carey yg super TEMBAM ni.fokus muka dia je weyh!! jgn ko g fokus tgk "BENDA" lain plak..haha!!

video
(makcik gemok ni sungguh2 nyanyi khas aku tujukan tok korang..hepi new year 2011)

20 Komen Letop!!:

qiela said...

waahhh..
terharu nyew..
ade nme qiela..hahaa
thankz vin..hope kite kawan smpai bilew2..
hehe..taun baru azam baru !!
so azam 2011 apew??
hahaa..mau jdik anak angkat dr.rozmey kew??
hehe
:)

Kaki Nyoknyak said...

damn!!x dapat komen first...thnx..ade gak name kat atas..(da la last..!!)happy new year too..:) from now on im the kipAS SUSAH mATI 4 THISS bLOG..:)
GOTCHA!!!:)
keep it up..:)

Alvin Shah said...

qiela: yes qiela..i dedicate entry last tok tahun 2010 ni tok u n kwn2 vin yg lain yg pnh komen ttg blog vin ni..hope kita kwn smpi bebila k..!!

qiela said...

hehe..
yeayhh..sentiase jdi peminat blog papa gosip nie..
hehee..
:)

Alvin Shah said...

ejat: abg ada sbb nape letak adik no last..nti abg kol adik bgtau sbb apa k..gaya adik ckp ni mcm entry abg smlm je?haha!! baca ke x?huhu!!

Alvin Shah said...

qiela: TQ sooooooooooo much my dear fren..
klau ada apa2 komen tok mantopkan blog ni bgtau je vin k..vin nk dgr pandangan org lain so bole upgrade jd makin best dari yg sblm nyer tol x?

Nurul Afiqah said...

HHEHE...abg vin ade nme piqa la...TQ abg vin! terharu lme sket!HAHA

Alvin Shah said...

nurul: just 4 u jgk entry ni..entry yg last tok tahun 2010..jgn lupa trus usha n support blog Papa Gosip tok tahun baru nti ok..yeahhh!!

@RfzaL said...

haha aizat last!!! pdan mukew....

Nurul Afiqah said...

ok!!never miss entry abg vin!!

Alvin Shah said...

@Rfzal: mmg saje letak dia last..ada sbb..dia dh tau sbb apa..bkn suka-suki nk dengki dia..haha!!

Alvin Shah said...

nurul: TQ soooooooooooo much..!!

qiela said...

hehe..ok2..nnt if ad ape2 qla bg tau vin tok memantop kan ag blog vin nie k..
hehehe..
:)

aqilah said...

wow!!!tq vin sbb vin 2lis 6me aqilah...=)hrp2 ta0n baru ni vin jmpe la jodoh vin yeww...kt fb x abes2 2lis solo...sabo je la k....=)HAPPY NEW YEAR VIN!!!!!!

nadia said...

haha..tq vin,, hepy new year n cepat2 cari makwe ok..dok merintih je..sian lak tgk.. da pkul 2 pg..,ak stil semangat g nk bace n komen kt blog vin yg 'comot' la sgt nihh..

Nurul Afiqah said...

welcome abg vin!!! nie kne bwat 1 entry psal abg vin nie! tnggu2 nnti sye bwat...HAHAHA

Alvin Shah said...

qiela: ok2..TQ tau.jgn lupa if ada apa2 cadangan or pandangan bgtau vin trus k!!

Alvin Shah said...

aqilah: haha..vin sumbat suma nama yg t'mampu vin cari kat fb n mana2 jela then tls dlm entry tu..huhu!! insyaallah jmp jodoh as soon as possible..haha!! aminnn!!

Alvin Shah said...

nadia: hepi new year 2 u 2..huhu!!klau jmp makwe xdela merintih camtu..sob3!! alaaaa mmg comot pn blog ni kannn?erk..!!

Alvin Shah said...

nurul: haha..xyah r smpi camtu..wat malu je nti..sape je nk baca ttg vin? bkn artis ala2 lady gaga tu..huhu!!

Post a Comment

Gosip lain klau u'olz nk baca!!


.