السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (sejuk perot mak ngandong)

Muar, Johor, Malaysia
jangan cuak bila u’olz rasa nk dtg lepak kat Papa Gosip ni ok? ala, skali-skala nak gosip b'bakul2 apa la salah nyer kannnn? cam xbiasa je. puiiiii..!! Papa Gosip ni bkn nk gosip benda2 tak berfaedah gitu, kita kat sini gosip benda baik2 je. so, no worries la klau tetiba rasa dosa u’olz tu penuh satu tempayan bila dtg sini. xde makna nyer!! kita nk tegakkan kebenaran gitu. tp style/cara penulisan aku kat sini mmg gler2 ckit. dlm blog je. kat luar cam biasa je. Woi sana, woi sini..haha!! aku pn msh BARU dlm dunia beblog ni. so segala tunjuk ajar dari otai2 blogger sangat2 aku harapkan. baru beberape bulan aku create blog Papa Gosip ni. suka sgt menulis sbb bnyk jgk la pengalaman idup. so, just nk share ngan u’olz suma. sharing is caring gituuu. kelas ko maria!! ok la, enjoy ur reading here guys!! Silap salah or terkasar bahasa sepanjang u’olz baca entry kat sini aku susun 10 jari minta maaf ok? i’m cool..yeah!! bydeway, call me vin ok?

Wednesday, 29 December 2010

Teruna & Dara kecepap kecepup!!

           Dengan melambai2 sambil melentik2 kan jari jemari ku ini ala2 kak gayah menang p'tandingan ratu kebaya gitu aku ucap HELLO!! tima kaceh la u'olz sbb xjemu2 ko skodeng blog aku ni haaaaa.mencanak-canak tau semangat nk post entry baru tiap2 ari kat sini.hope korang enjoy la yea baca suma entry yg dh ada.eh eh Dr.Rozmey 40 juta, xlupa jgk kat kamu okey.rambut cendawan abg rozmey sht?apa!! dh petik wat sup?alaaa ko xajak aku punnn.sentap ni!! ishkkk..xguna punya cendawan!!

           Apa kejadah nyer kecepap kecepup tu? haaaaa masing2 ingat sex kan kan kannnn. dasar kepala hotak karat!! siot je ko ek?saje je bg gampang ckit bunyi nyer,tu je..haha!! agak nyer aku ni dh t'sampuk setan kot sbb tetiba je t'detik nk tls tajok arini ala2 lucah ariel peterporn gitu.klau ler korang pnh usha entry aku sebelum ni tajuk "teruna & dara berlaga-laga?" mst tau aku nk tls pasal apa ni.tadaaaaaa..ni ler sambungan tok entry yg lps.disebabkan sambutan entry tu sgt2 letop gedebas gedebus so aku tunaikan janji tok wat sambungan ke-2.well,ni bkn nyer nk kata sape lbh bgs ke apa ke.takkkkk.tu pikiran kolot kak senah ko bwk tu.ni just nk compare je apa yg laki & pompuan suka wat bila certain2 situasi terjadi ok?

           So tarik nafas dlm2 smpi mampat pundi kencing anda tp jgn t'kencet plak then dok molek2 smpi melekat montot kat kerusi atau baring dengan posisi manja b'gaya pastu baca elok2 entry ni ok? bukak mata tu luas2, xnmpk tulisan sila tonyoh je muka anda trus ke depan screen laptop.sekian saje permintaan khurafat ku..Well mmg bnyk sgt perbezaan antara laki & pompuan ni lagi2 ler bila certain2 situasi terjadi.meh sini kita selongkar apa kejadah nyer yg aku dok m'bebel dari td ni.jom kak esah dan pak meon suma..jom jom!!

1) Bila mood marah

boy - disebabkan aku ni lelaki so aku berani ckp lelaki ni xkan dok umah punya klau dlm mood mrh.konpem nk kuar dok lepak ngan mmbr2.lelaki ni plg nyampah, meluat, berbulu n bingit bila ada org wat dia mrh & xsuka gler dgr org lain m'bebel pot pet pot pet xbenti2.mau meroyan 10 hari 10 mlm b'turut2 tau.biasa nyer lelaki ni klau tgh tension klau yg jns smoking plak akan smoke gila babi bnyk klau bole nk sumbat 10 btg skaligus (nsb baik mulut xmuat).konon ilang tension kot.ntah aku pn xtau sbb aku xisap rokok.sbb tu bibir aku merah sexy gitu..haha!! klau yg jns suka mkn plak just akan mkn benda2 yg b'goreng atau b'minyak je sbb rasa cam puas sgt.aku pn xtau sbb pe but mostly kwn2 laki aku including aku pn mmg camtu.genetik suka kolestrol lbh kot?patot ler laki rmi boncet cam gorila.adehhhh!! (nsb baik perot aku ketak2!! haha)

girl - yg kaum hawa ni plak klau tgh mood mrh rmi yg g sumbatkn diri dlm bilik la, dgr lagu la bagai, baca novel cintun-cintun, xpun on9 ngamok dlm status FB, dok tgk tv citer apa2 jela yg rasa best nk tgk atau klau yg suka mkn tu mst nk benda yg manis2 atau b'lemak susu camtu.so apa lg, cokelat la jd mmbr baik time tu.abes penuh ko sumbat cokelat kasi santak mulot ko kannnn? mana ko xjadi buntal?dok sumbat cokelat je keje nyer.xpun klau yg jns suka kuar plak mst nk g lepak kat shopping complex setakat jalan2 je pun xpela asal dpt gerak sana-sini.patot ler rmi gegurl kat shopping mall.nyemak je tau.haha!!

2) Bila cuaca panas

boy - dh nama aurat lelaki tu antara pusat sehingga bwh lutut so apa lg klau dh panas, belenggeng la jwb nyer.perghhh ni klau or pompuan tgk ni mau tebeliak tejojol bijik mata ko kak senah oiii.tu klau ada gurl la ktorg cam baek ckit xopen sgt.klau ktorg antara boy2 je ktorg xdulik dh.pki spentot atau boxer sendat je dh cukup.xdela smpi bogel.tu cita2 nk jd pornstar ler tu.pastu bedesup dok membongkang bwh kipas tgu smpi peluh kering smpi t'tido trus.abes citer!!

girl - org pompuan lak klau panas gigih mengipas2 smpi lengoh2 tgn ko kannnn?klau kat umah tu gigih b'kemban ngan kain batik atau ngan towel mandi je.yg style ala2 bandar ni plak xmain ler style kemban2 ni so pki la mini boxer ngan baju tali spegheti tu.xpun pki "sport bra" or apa2 jela asal bahagian atas badan tu t'bukak bagi kena angin.haha!! pastu yg rambut panjang plak simpulkan rmbt style siput or pki pengepit yg ada gigi2 tu tok hold rmbt jgn bg tutup bahagian tengkuk.klau korang perasan kan, org pompuan ni klau tgh kepanasan 1st tmpt dia kipas2 mst kat bahagian leher then selak rmbt kipas2 kat tengkuk plak tol x? pelik la org pompuan ni..haha!!

3) Bila nak shopping

boy - lelaki ni "2S" (simple & sempoi).ktorg klau klau nk b'shopping dh pikir awal2 dh nk beli aper bila tiba nti.klau nk benda alah ni, benda tuuuuuuu jela yg ktorg akan cari smpi dpt then trus g kaunter tok byr. xde nk t'kial2 kat shopping mall tu lelama.xpun klau dh xde keje sgt mls nk blk awal dok lepak tepi2 anjung (veranda) dok cuci mata usha awek swit sana swit sini tp klau dh bosan sgt g je karok tepekik telolong lagu2 rock kapak.abes citer!!

girl - pompuan pn "2S" jgk (serabut & sengal) ya ampunnnn..!! aku mls gler klau g shopping ngan gegurl ni.tenaga shopping mencanak-canak kalah hulk hogan!! gigih benor jalan sana jalan sini, usha kedai tu usha kedai ni.weyh,korang xpenat ek?gaya korang alamak aiiii mcm ada duit bnyk benor je.kejap2 try baju, kejap2 try seluar.try je lbh beli nyer x!! adehhh!! org pompuan ni pn mmg dh set jgk brg apa nk beli kat shopping mall nti, tp bila dh smpi sana bole plak b'tambah2 list barang2 yg nk dibeli kannnn.rambang mata.suma kedai nk singgah.tension aku..huh!!

4) Bila ada test (universiti)

boy & girl - 2-2 spesis makhluk tuhan ni klau ada test la bagai perghhh tetiba bole b'ganding bahu bak kata org "tolong menolong amalan mulia" kamcing gler gitu.mmg bole comolot la org tua2 ckp!! (org tua jgk yg kena).xde makna nyer nk kata laki je bwk toyol dlm test elehhhh yg pompuan pn sama naikkk!! benda common yg slalu benor jadi.yg ni je kita bole geng eh.bab2 nk meniru ni mmg tip top no.1..!! mcm2 gaya korang buat ek? (opss terasa aku).meh sini aku bg contoh klau korang nk tau.ohhhhh bajet org xnmpk la kau selit notes kat dlm poket la, bwh timbunan test pad la, dlm wallet la, bwh kerusi la, dlm beg letak kat tepi kerusi, kat ujung kaki atau atas peha korang la bagai, conteng2 wat short notes atas meja kecik2 kat ujung2 meja dannnnn plg xbole blah amik gambo slide dlm manual atau apa2 notes guna fon.nk sng lagi? wat je jawapan yg agak2 kuar soklan test nti pastu klau t'kena soklan yg ada dlm test tu wat2 la conteng kertas konon2 tgh menulis then dh agak2 slamat dh 30 minit berlalu bole la kuar kan jwpn yg dh siap awal2 td tu..terbaekkkkk kan kan kan?
 
PS: alaaaa bnyk benda lagi klau nk citer tp sbb aku rasa entry ni dh over pnjg kang juling kekal plak bijik mata ko nk baca pnjg2 ni kannnnn.so aku stop smpi no.4 je ok? sape yg lom baca previous entry pasal isu ni g click kat entry tajuk "teruna & dara berlaga-laga?"..situ ada lg perbezaan dan persamaan antara jantan tino ni..haha!! so skrang pn dh kol 3.50 am so aku mau tido dh.mata ni dh b'air2 dh ni. adios sabombas..bye2 u'olz..mana bantal bucuk aku ni..? ZzZzZzZzZ..!!

4 Komen Letop!!:

Luna Chempaka said...

letop u'olls entry neh.. nombo 4 tu mmg slalu jadi.. naseb laa, ta penah bwat lg biapun napsu nak bwk toyol tu membara2.. :p

Alvin Shah said...

luna: haha..letop2 pn klau nk tau time tgh tls entry ni lewat mlm smlm punyer la ngantok.. t'kebil2 bijik mata..haha!! no.4 tu biasa jd sbb i pn wat sama..haha!! opss kantoi seh!!

a m e said...

HAHAHAHA . letops sangat okayy ! :))

Luna Chempaka said...

kebil2 pun mampu tulis entri gedebush.. trus follow belog sbb nk bace next entry kan.. keep it up vin..

Post a Comment

Gosip lain klau u'olz nk baca!!


.