السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (sejuk perot mak ngandong)

Muar, Johor, Malaysia
jangan cuak bila u’olz rasa nk dtg lepak kat Papa Gosip ni ok? ala, skali-skala nak gosip b'bakul2 apa la salah nyer kannnn? cam xbiasa je. puiiiii..!! Papa Gosip ni bkn nk gosip benda2 tak berfaedah gitu, kita kat sini gosip benda baik2 je. so, no worries la klau tetiba rasa dosa u’olz tu penuh satu tempayan bila dtg sini. xde makna nyer!! kita nk tegakkan kebenaran gitu. tp style/cara penulisan aku kat sini mmg gler2 ckit. dlm blog je. kat luar cam biasa je. Woi sana, woi sini..haha!! aku pn msh BARU dlm dunia beblog ni. so segala tunjuk ajar dari otai2 blogger sangat2 aku harapkan. baru beberape bulan aku create blog Papa Gosip ni. suka sgt menulis sbb bnyk jgk la pengalaman idup. so, just nk share ngan u’olz suma. sharing is caring gituuu. kelas ko maria!! ok la, enjoy ur reading here guys!! Silap salah or terkasar bahasa sepanjang u’olz baca entry kat sini aku susun 10 jari minta maaf ok? i’m cool..yeah!! bydeway, call me vin ok?

Monday, 31 January 2011

Attention!!

Haaaa smlm aku inform kat korang kan ada benda yg aku nk bgtau kat entry arini kan?camni al-kisah nyer u’olz.kita wat flashback ckit.ingat x sebulan lbh yg lps time memula aku wat blog pada 18.12.2010?aku pnh bgtau yg aku akan update entry kat Papa Gosip SETIAP HARI kan? yes aku tepati janji nk update ari2 cuma kekadang je t’lewat ckit sbb t’lalu bz ngan stdy. so arini 31hb JANUARI 2011 kan? makna nyer entry bulan ni ada 31 suma skali yg dh aku post.so starting 1 FEBRUARI 2011, aku akan limitkan post entry kat blog.makna nyer, no more everyday aku akan post entry baru.cuma apa yg dpt aku janji dlm seminggu tu mst ada entry baru.cuma bkn everyday je ok?
Ini pun atas nasihat kawan2 soh relax wat blog.actually, aku keep on going update entry baru EVERYDAY sbb korang suma (cam poyos lak bunyi nyer..haha).tp tu mmg realiti.lately aku betol2 xsempat nk kejar masa antara masa tok rest, stdy & blog.so, the main point is bila aku ada post kat wall Facebook makna  nyer ada ler entry baru yg aku dh post.klau xde tu, makna nyer xde entry baru ok?bkn sng nk update everyday entry kat blog.lgpn korang pn tau aku ni jns tls entry yg pnjg lebar.klau setakat 2-4 kerat ayat je bole ler aku update ari2.ni dh mcm essay siot.haha!!
So jgn sbb aku dh xupdate ari2 ko xnk usha Papa Gosip plak.aku sentap nti.huwaaaaaa!! aku janji ngan korang suma dlm seminggu mst ada entry baru cuma tgu je aku inform u'olz kat wall Facebook ok? mana2 entry yg korang lom pnh baca lg tu, ringan2 kan ler jari tu click pastu baca!! jgn tgk je.grrrrrrr!! so pasni aku nk post 2nd entry yg real tok arini punyer.entry yg ko tgh baca skrang ni just nk inform je tau.xkira entry tok arini pun.ada phm? aku msh tgh siapkn entry tok arini.bnyk benda lom tls lg.huhu!! ok la u'olz. adios sabombas!!
PS: ingat ALVIN SHAH ingat PAPA GOSIP.wahhhh statement letop gedebas gedebus gitu. kelas ko maria!!

7 Komen Letop!!:

MiZz ChOcOLaTe said...

hye papa gosip..mama comment mncul kmbali..haha..bgus nasihat kwn vin 2(t'masuk kite ea)..ahaks..aimie sokong 100%..dngn cre camnie vin x ar kelam kabut sngt..lgpown vin kn study lg dan vin ley post entry bile vin de mse jerk..ari nie komen lmbut2 jerk mcm tuannyer..t'perasan lak..haha..

Alvin Shah said...

choc: windu bangat sama kamu punya komennnn!! haha!! TQ sbb muncul kembali ke sini.ermmm vin dgr nasihat u n kwn2 vin yg laen supaya rest t'kejar2 nk wat blog ni.tol jgk vin tgh bz ngan stdy.tp insyaallah vin akan post jika ada kesempatan.actually td dh post entry baru..haha!! tajuk "nervous"..huhu

MiZz ChOcOLaTe said...

i pown windu sama kamu punye blog..haha!!..pas nie i komen entry u bnyk2 ya..

Alvin Shah said...

choc: haha..TQ soooo much..!! bnyk pun bnyk ler aimie..haha!! windu nk pot pet pot pet ngan u kat blog ni..haha!!

MiZz ChOcOLaTe said...

jnji u xbowink xpe ar..lgpown i nie jnis mlut xreti benti..asyik nk ceramah jerk(t'kutok diri sndiri lak)..hahaa!!

Alvin Shah said...

choc: mana ada vin borink..haha!! jgn kata u je milot pot pet pot pet..kita serupa!! haha.. (pun sama t'kutok dr sndr..haha)

baby_rra said...

baby ta penah bowink baca blog vin ! even bape hari tak on9 pun baby mesty cari balik post yg blom baby baca even dah lambat..yg pasti setiap entry yg vin post baby mesty follow..taley miss satu pun..law miss satu jew ase cam ade yg kurang ar..heheh..tape la bkn setiap ary pun..baby tetap peminat blog vin yg paling tip top..
hehehe..

Post a Comment

Gosip lain klau u'olz nk baca!!


.