السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ (sejuk perot mak ngandong)

Muar, Johor, Malaysia
jangan cuak bila u’olz rasa nk dtg lepak kat Papa Gosip ni ok? ala, skali-skala nak gosip b'bakul2 apa la salah nyer kannnn? cam xbiasa je. puiiiii..!! Papa Gosip ni bkn nk gosip benda2 tak berfaedah gitu, kita kat sini gosip benda baik2 je. so, no worries la klau tetiba rasa dosa u’olz tu penuh satu tempayan bila dtg sini. xde makna nyer!! kita nk tegakkan kebenaran gitu. tp style/cara penulisan aku kat sini mmg gler2 ckit. dlm blog je. kat luar cam biasa je. Woi sana, woi sini..haha!! aku pn msh BARU dlm dunia beblog ni. so segala tunjuk ajar dari otai2 blogger sangat2 aku harapkan. baru beberape bulan aku create blog Papa Gosip ni. suka sgt menulis sbb bnyk jgk la pengalaman idup. so, just nk share ngan u’olz suma. sharing is caring gituuu. kelas ko maria!! ok la, enjoy ur reading here guys!! Silap salah or terkasar bahasa sepanjang u’olz baca entry kat sini aku susun 10 jari minta maaf ok? i’m cool..yeah!! bydeway, call me vin ok?

Tuesday, 25 January 2011

K+E+M+A+L+U+A+N

                Salam 1 cendawan kat Dr.Rozmey yg t’santek ngan rambut style cendawan dia tu, kepada kak gayah serta pak meon sekalian.wah wah wahhh sweet nyer korang coz gigih usha Papa Gosip yg comot-momot ni (merendah diri gituuuuu..!!). demam dh ok ckit cuma xde ler sht sepenuh nyer. bole la lagi aku nk menaip entry tok korang suma baca smpi juling2 bijik mata ko.wahhhh, kelas ko maria!! i loike..!!
                Lom penah g aku “ce citer” ttg benda2 yg penah menjatuhkn kemaluan ku? KEMALUAN? wahhh’ t’beliak bijik mata ko kannnn? dgr je ayat lucassss ckit trus b’golek2 bijik mata ko nk keep on going baca dan trus baca kannn? actually bkn nk “ce citer” pasal “ehem ehem” tu.aku malu camtu je u’olz.saje je wat gempak td.motif sgt kannnn? haha!!meh sini aku nk citer pengalaman aku bila terasa malu tahap karma.siot je.arghhh!!
Sekolah rendah..
                Time ni mmg aku ingat sgt sbb 1st time aku rasa malu yg amat!! time ni baru darjah 2.aku kecik lg u’olz ala2 justin bieber gitu (yeuwwww) ahaks!! time tu tgh blaja dlm kelas, tetiba terasa plak pundi kencing aku ni dh full tank gitu.keras dh perot.cam nk t’cabot dh suma bulu tengkok aku tau!! then aku mintak izin kat cikgu nk “ceng ceng” (kencing).siot punyer cikgu, xcaye ckp aku plak.what the..? hello, cam nk pecah pundi kencing aku ni bole plak tahan2 xbg aku nk kuar g toilet kannnn kaedah nyer.motif? so sbb xtahan sgt n dgr cikgu acah2 aku xnk bg g toilet so aku pun TERKENCING dlm seluar.ya ampunnnn klau ckit yg memancut keluar xpe, ni stok setahun punya air kencing yg kuar plak.sumpah malu xhengat sbb classmate aku gelak2 kan aku kaw-kaw TAPI nk tau pe yg best nyer? cikgu tu angkat aku ala2 rapunzel dikendong oleh prince charming gitu.padan muka ko kena kencing aku.haha!! puas ati aku.hambik!!
Jejalan..
                Rasa nyer rmi dak2 laki yg laen pnh lalui situasi camni.al-kisah nyer cenggini, aku ni kekonon nyer nk b’siap2 paling b’gaya gler vavi on that particular day.org bajet ensem mmg ler camtu kannn? wah suka mak2 mertua dgr ni, berebut2 nk jadikan aku menantu sbb merendah diri gitu.kelas ko maria!! so bila aku dh siap pki baju la bagai tu suma, aku drive ler g shopping mall.saje je nk menggedik beli barang2 kat situ. tapi start aku park kete smpi ler aku abes shopping tu, rmi gler org usha aku atas bawah, atas bawah, atas bawah!! wahhhhh trus kembang kempis lobang idong aku ni.bajet org puji aku ni kiut ke, ensem ke, howt ke, pujaan hati ke tapi rupa2 nyer aku TAK tutup zip!!what the..? patot ler aku ni jadi perhatian org rmi ala2 “tugu negara" gitu.siap nmpk spentot kaler merah menyala lagi tu.sial tau!! arghhh!!
Belobang plak..
                Time aku kecik2 dulu mmg aku adik-bradik KENA pegi mengaji Al-quran. FYI, bkn  mukaddam atau buku iqra’ okey..haha!! nak dijadikan citer, aku ni otw ler nk g ngaji kaedah nyer.aku kena g ngaji sebelum mak aku blk keja.kang klau lmbt sgt nk pegi konpem kena pot pet pot pet xbenti2.b’darah lobang telinga aku.(sori mak, t’perli mak plak..haha!!).time tu plak dan dan ler masa dh santak bebenor kata nyer.dh dkt time mak aku blk keje u'olz.so, sbb aku nk cpt sgt aku main capai jela seluar mana yg ada dlm almari tu trus sarung n then lari2 manja g umah cikgu ngaji aku tu.time tgh ngaji patot ler cikgu aku tu xsenang duduk.cam cacing kepanasan gitu.dh ler ngaji plg sekejap pnh dia ajar.rupa2 nyer seluar aku koyak rabak!! (sbb tu ngaji kejap, dosa la kot..?).beso gler plak lobang tu.dh ler xpki spentot.mmg best kan? so apa lg, t’juntai ler benda2 yg xsepatot nyer.(padan ler b'angin je t'koyak rupa nyer!!).mmg sial.stim cikgu aku tu.(dosa siot kutok cikgu sndr, xberkat sgt..tidakkkk!!). dh ler dia tu cikgu gegurl.layan stim trus. alamak aiiii, nape ler time tgh nk ngaji tu jgk ler ko bole t’juntai2 gitu “ADEQ” ku syg oiiii?(opss!!).
PS: so later tok entry yg lain aku share2 citer pasal isu yg sama iaitu isu malu jgk cuma aku nk tgk respon tok entry kali ok ke atau suam2 taik unta je gitu.klau ok, aku wat sambungan ke-2 kat entry yg baru k.tgu masa je aku tls isu ni blk.ok la u’olz, later kt “ce citer” lg ok? adios sabombas!!

5 Komen Letop!!:

muhammad aizat said...

ahahaha...sumpah adek guling2 bace...haha..klako2..

Alvin Shah said...

adik: ohhhh gelakkan abg no.1 eh? haha..dengki tol..abg ok je..asal adk hepi dh ler..okie dokie?

Edy Fee said...

haha...pecah 1 bilik ni...klaka tahap dewa 19 tuh...amende la citer ni vin....lucu bebeno! wat lago sambungan

Alvin Shah said...

edy: TQ sooooo much!! jaga rahang tu.kang jatuh plak dek ketawa non-stop gitu..insyaallah later vin smbg lg ok?

Edy Fee said...

hahaha...owait...i'll wait

Post a Comment

Gosip lain klau u'olz nk baca!!


.